Hoe Een Bruiloft Goedkoop Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Goedkoop Te Vieren?
Hoe Een Bruiloft Goedkoop Te Vieren?

Video: Hoe Een Bruiloft Goedkoop Te Vieren?

Video: Hoe Een Bruiloft Goedkoop Te Vieren?
Video: Low budget Marokkaans trouwen Afl:1 2024, Mei
Anonim

De bruiloft is een symbool van het hele toekomstige huwelijk. Het moet luxueus, helder en leuk zijn. Om een feest te organiseren waar je je niet voor hoeft te schamen en leuk om te onthouden, hoef je niet in de schulden te steken. Het belangrijkste is om te weten waarop u kunt besparen.

Hoe een bruiloft goedkoop te vieren?
Hoe een bruiloft goedkoop te vieren?

instructies:

Stap 1

Kies een regulier regionaal registratiekantoor in plaats van het centrale Wedding Palace. Het feit is dat paleizen er vaak op staan om opnamen te laten maken door een "lokale" fotograaf en andere aanvullende diensten.

Stap 2

Het heeft alleen zin om een banket op je eigen grondgebied te houden als je een ruime buitenwoning met de nodige voorzieningen tot je beschikking hebt. Het blijft om te betalen voor catering en post-schoonmaakdiensten. Het wordt ten zeerste afgeraden om alleen te koken, en ook om een bruiloft in een stadsappartement te lopen.

Stap 3

Als uw optie een restaurant is, zoek dan een plek met de mogelijkheid om uw eigen alcohol en fruit mee te nemen naar het banket. Een feestzaal kost bij gelijkblijvende omstandigheden minder dan een restaurant, maar door een aantrekkelijk ingerichte zaak te vinden, bespaart u op decoratie.

Stap 4

Ontzeg jezelf niet het plezier om trouwjurken te passen in een dure salon. Maar je kunt het kopen in een budgetwinkel, op een online veiling (waar de prijzen beginnen bij $ 100), of een kopie van een designeroutfit in een atelier naaien. Maar beknibbel niet op schoenen, koop een licht paar in een gewone winkel, niet in een salon.

Stap 5

Als je fantasie en nauwkeurigheid hebt, kun je zelf een bruidsboeket maken, aangezien minimalisme in de mode is. Ook uitnodigingen, tafelschikkingen en andere kleine dingen voor een feest worden elementair gemaakt zonder de hulp van specialisten.

Stap 6

Een goede fotograaf en videograaf is niet altijd duur. Vaak wordt middelmatigheid verkocht onder een bekende naam en doet een beginnend talent voor een bescheiden vergoeding zijn werk op briljante wijze. Nu zijn veel mensen dol op fotografie en zijn ze klaar om hun hand op het trouwveld uit te proberen. Als je het portfolio goed doorbladert, vind je vroeg of laat een master die volgens alle criteria bij je past.

Aanbevolen: