Hoe Organiseer Je Goedkoop Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Goedkoop Een Bruiloft?
Hoe Organiseer Je Goedkoop Een Bruiloft?

Video: Hoe Organiseer Je Goedkoop Een Bruiloft?

Video: Hoe Organiseer Je Goedkoop Een Bruiloft?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, April
Anonim

Een nieuw gezin stichten is echt een grote gebeurtenis, die het vieren waard is. Maar de pasgetrouwden hebben niet altijd de materiële kans om de algemeen aanvaarde normen van deze vakantie tot leven te brengen. Het is heel goed mogelijk om een goedkope bruiloft te organiseren, je hoeft alleen maar geduld en organisatievaardigheden te tonen.

Hoe organiseer je goedkoop een bruiloft?
Hoe organiseer je goedkoop een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Maak een gastenlijst op basis van hun werkelijke nabijheid bij jou. Vaak worden pasgetrouwden gedwongen om op hun bruiloft familieleden uit te nodigen die ze maar één keer in hun leven hebben gezien, of collega's en kennissen van hun ouders die als "nuttig" worden geclassificeerd. Weiger deze onaangename plicht. Nodig uit om met u de vreugde te delen van degenen die echt gelukkig zullen zijn voor uw paar.

Stap 2

Huur de jurk van de bruid en het pak van de bruidegom. De outfits die je maar één keer nodig hebt, zullen je veel kosten. Daarom is het logisch om de salons te bezoeken die hun verhuur aanbieden. Je hoeft je trouwens niet in traditionele kleding te kleden. Laat je fantasie zien en maak het waar door de kostuums zelf te bouwen.

Stap 3

Betrek je vrienden bij de organisatie. Bijvoorbeeld, in plaats van een limousine te huren, die je ongeveer tienduizend roebel kost, zoek er een onder je vrienden die een auto heeft van een prestigieuze executive klasse.

Stap 4

Vervang de fotograaf door iemand die je kent en die een goede camera en schietvaardigheid heeft. Tegenwoordig is deze activiteit behoorlijk populair, en niet alleen mensen die er geld mee verdienen, hebben professionele camera's. Een goede fotograaf kost je twintig tot dertigduizend, maar de diensten van een vriend kost je niets.

Stap 5

Vier uw bruiloft niet in een restaurant, waar elke uitgenodigde gast u twee- of drieduizend roebel kost, maar bijvoorbeeld op de ruime binnenplaats van een privéhuis, of in een bos, land of een andere bruiloft. Regel gewoon tafels en stoelen, creëer sfeer met decoraties die je altijd in de winkel kunt kopen voor de feestdagen, verse bloemen en andere elementen. Vrienden en familie kunnen bij dit proces worden betrokken. Ideeën kunnen worden bespioneerd op internet of op televisie, die vaak verschillende programma's toont waarin de bruid en bruidegom hun eigen bruiloft voorbereiden.

Stap 6

Je kunt ofwel zelf eten bereiden voor het feest, of het bestellen in een goedkope eetzaal. Over dat laatste kun je altijd je vrienden vragen, die er bijvoorbeeld gaan eten. Kies de beste, plaats er twee weken voor de viering een bestelling in. U kunt besparen op alcoholische dranken, waar bruiloften meestal niet zonder kunnen, door ze in een magazijn of groothandel te kopen.

Aanbevolen: