Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Jaren '30 Stijl?

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Jaren '30 Stijl?
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Jaren '30 Stijl?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Jaren '30 Stijl?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Jaren '30 Stijl?
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, April
Anonim

Het creëren van een vakantie in de stijl van de jaren 30 is de beste keuze die je je kunt voorstellen. Het is onwaarschijnlijk dat u een persoon zult ontmoeten die onverschillig staat tegenover de speciale Amerikaanse luxe van die decennia. Denk alleen aan de bewerking van Francis Fitzgeralds roman The Great Gatsby. Rivieren van champagne, rip-off feesten van rijke aristocraten en prachtige outfits!

Hoe organiseer je een bruiloft in jaren '30 stijl?
Hoe organiseer je een bruiloft in jaren '30 stijl?

Allereerst, als ik terugdenk aan de jaren '30, komt er meteen een associatie met Chicago, gangsters en casino's in mijn hoofd op. Denk bij het organiseren en regelen van de ruimten waarin het feest zal plaatsvinden, aan alle "chips" van die tijd. Modellen van retrowapens, spelroulettes, sigaren en mondstukken voor dames zullen uw vakantie perfect vullen met de juiste stemming. Denk aan het kleurenschema - meer zwart en wit in het interieur.

Als uitnodiging kunt u afgedrukte foto's gebruiken van een paar pasgetrouwden met de woorden "Gezocht".

De outfit van de bruid uit de jaren 30 is het perfecte compromis voor een meisje. Je kunt een jurk gebruiken die in de oude stijl is gemaakt, aangevuld met kant en enkele elementen van cabaretoutfits. En vooral riskante bruiden zullen de outfit van cabaretmeisjes kiezen, met een korte rok, schoenen voor dansers en hoofdbanden versierd met strass-steentjes, stenen en veren. Make-up moet de lippen en ogen van de bruid duidelijk benadrukken.

De bruidegom moet uiterlijk het beeld van een gangster belichamen. Bretels, wit overhemd, hoed, sigaar. Ook de auto speelt een belangrijke rol. Een zwarte retro-auto zal je uiterlijk aanvullen en zal ongetwijfeld dienen als een indruk, zowel voor fotografen als voor videografen.

Er zullen geen problemen zijn bij de muziekkeuze. Jazz, foxtrot, rock 'n' roll en vele andere stijlen zullen niet alleen de ernst van uw bruiloft diversifiëren, maar zullen u ook de kans geven om uzelf te bewijzen als getalenteerde dansers in leuke en gedurfde dansen.

Denk bij een drankje allereerst aan whisky en champagne - de visitekaartjes van die jaren.

U kunt gasten opvrolijken en een leven lang prettige herinneringen bewaren met behulp van een zwart-witfotoshoot.

Een bruiloft in jaren '30 stijl is een gekke, leuke en chique ceremonie. Bijna niemand zal spijt hebben van de beslissing ten gunste van deze stijl.

Aanbevolen: