Wij Decoreren Een Bruiloft In Venetiaanse Stijl

Inhoudsopgave:

Wij Decoreren Een Bruiloft In Venetiaanse Stijl
Wij Decoreren Een Bruiloft In Venetiaanse Stijl

Video: Wij Decoreren Een Bruiloft In Venetiaanse Stijl

Video: Wij Decoreren Een Bruiloft In Venetiaanse Stijl
Video: Talia organisatie bloemenboog bruiloft decoratie 2024, April
Anonim

Venetië wordt vaak de meest romantische plek op aarde genoemd. Monumenten van middeleeuwse architectuur, smalle waterkanalen - en dit alles wordt omgeven door prachtige landschappen. Natuurlijk kan niet iedereen het zich veroorloven om naar Venetië te gaan, maar je kunt wel een bruiloft in Venetiaanse stijl regelen! Zo'n feest, althans voor een tijdje, kan je onderdompelen in de wereld van Italiaanse gratie en een vrolijke sfeer creëren! Waarom geen carnaval op je bruiloft? Veel stellen wijken immers al af van de traditie bij het inrichten van hun bruiloft!

Wij decoreren een bruiloft in Venetiaanse stijl
Wij decoreren een bruiloft in Venetiaanse stijl

Uitnodiging

Bij het inrichten van zo'n bruiloft moet je tot in het kleinste detail over alles nadenken. Begin met uitnodigingen - ontwerp ze in de vorm van ansichtkaarten met Venetië. Maar het is beter om ze ongebruikelijk te maken - in de vorm van echte carnavalsmaskers! Versier ze met kiezels, draden, linten, plooien! Dan begrijpen de gasten meteen voor wat voor bruiloft ze zijn uitgenodigd!

Afbeeldingen

De bruid wordt geadviseerd om een jurk met A-snit te kiezen. Het moet zijn zoals de outfits die in de achttiende eeuw in Venetië werden gedragen! Laat de bruidegom een witte rok of een felle smoking dragen. Of huur echte carnavalskostuums!

En laat de gasten de dresscode in acht nemen, anders zal de indruk van de bruiloft enigszins anders zijn als de helft van de gasten gekleed is in de geest van Venetië en de andere helft in alledaagse dingen. Dus voor meisjes is de beste keuze jurken met korsetten, en laat mannen heldere sjaals om hun nek dragen of zelfs sjerpen om hun riemen binden. En natuurlijk een masker - het past bij elke look!

Zaaldecoratie

Het menu voor zo'n bruiloft moet de Italiaanse keuken bevatten. Bij het inrichten van de hal is het de moeite waard om verschillende toevoegingen van veren, maskers en andere elementen te gebruiken, waarbij meteen duidelijk wordt dat de bruiloft plaatsvindt in de stijl van Venetië!

Stelt u zich eens voor wat voor soort foto's u als aandenken zult hebben na zo'n carnavalsbruiloft! Deze vakantie wil je bijna elk jubileum voor jezelf en je gasten opnieuw beleven!

Aanbevolen: