Hoe Champagne Te Decoreren Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Champagne Te Decoreren Voor Een Bruiloft
Hoe Champagne Te Decoreren Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Champagne Te Decoreren Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Champagne Te Decoreren Voor Een Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Welk element kan niet ontbreken bij het decoreren van een trouwtafel? Het antwoord zal voor niemand als een verrassing komen - dit zijn huwelijksflessen die met een lint zijn vastgebonden - een symbool van de eeuwige en onverwoestbare vereniging van twee liefhebbende harten. Is het mogelijk om gewone champagneflessen om te toveren tot iets elegants en moois?

Hoe champagne te decoreren voor een bruiloft
Hoe champagne te decoreren voor een bruiloft

instructies:

Stap 1

Er zijn veel opties. De eenvoudigste en meest beschikbare is om een standaard champagnefles te transformeren met originele labels die gemakkelijk op internet te vinden zijn. Vergeet niet dat het sjabloon van het etiket dat u mooi vindt niet noodzakelijk overeenkomt met de vorm van uw flessen.

Stap 2

Om dit probleem op te lossen, heb je alleen basiskennis van Photoshop nodig. Het schema is als volgt - alle etiketten worden van de bestaande champagnefles afgescheurd (voorzichtig om de randen niet te beschadigen), op een blanco A4-papiervel geplakt, in deze vorm worden ze door een scanner gedreven - en nu ben je al de gelukkige eigenaar van een kant-en-klaar sjabloon voor een toekomstig trouwlabel.

Stap 3

Het blijft om de geselecteerde labels te combineren met de gescande afbeelding met behulp van Photoshop, af te drukken met zelfklevend papier en de bruiloftschampagne te versieren met het resultaat van uw werk. Niets weerhoudt u natuurlijk om zelf het labeldesign uit te vinden.

Stap 4

Trouwlabels zijn echter lang niet de enige manier om champagneflessen te versieren. Heb je gehoord van een techniek die decoupage wordt genoemd? Een sierlijke tekening gemaakt met acrylverf kan bruiloftsflessen versieren, niet slechter dan een elegant etiket. Inderdaad, in dit geval zijn originaliteit en uniciteit voor u gegarandeerd.

Stap 5

En dit is helemaal niet de limiet! Stel je voor, huwelijkschampagne kan … aangekleed worden! In gespecialiseerde winkels kun je zowel het trouwpak van de bruidegom als de trouwjurk van de bruid gemakkelijk vinden. Vergeet accessoires niet - een hoed, een vlinderdas, een sluier, een stropdas, een corsages. En probeer in ieder geval niet te besparen op materialen - goedkope stoffen zullen het uiterlijk van vakantieflessen alleen maar verpesten.

Stap 6

Wees niet bang om te fantaseren! Laat de bruiloftsflessen alle gasten verbazen en blijf voor altijd in het geheugen van de pasgetrouwden van vandaag als een echt symbool van hun toekomstige gelukkige leven samen!

Aanbevolen: