Retro Stijl Bruiloft - Een Speciale Sfeer Creëren

Retro Stijl Bruiloft - Een Speciale Sfeer Creëren
Retro Stijl Bruiloft - Een Speciale Sfeer Creëren

Video: Retro Stijl Bruiloft - Een Speciale Sfeer Creëren

Video: Retro Stijl Bruiloft - Een Speciale Sfeer Creëren
Video: ♡ Bruiloft Mario + Anouk | boho vintage festival stijl 2024, April
Anonim

Retro is misschien wel het meest geschikte thema voor een bruiloft. Omdat het niet meerdere jaren of zelfs decennia beslaat, maar het concept van de oudheid als geheel, biedt het volop mogelijkheden met een enorm scala aan nuances in stijlen. De oude man, alles onbekend en niet door ons geleefd, trekt zeker aan en lonkt. Als je de romans van de afgelopen eeuwen leest, wil je je gewoon de hoofdpersoon voelen. En nu is zo'n kans gekomen.

Retro bruiloft - een speciale sfeer creëren
Retro bruiloft - een speciale sfeer creëren

Bepaal eerst de periode. Het kan elk belangrijk decennium van de vorige eeuw zijn. De keuze hangt alleen af van uw voorkeuren en smaken. Zodra je op een bepaald moment stopt, moet je zoveel mogelijk weten over alle details en nuances.

Antieke accessoires zullen helpen om de gasten alle schoonheid en pracht van de door u gekozen tijd te laten zien zonder verdere uitleg. Een grammofoon en platen, kandelaars, beeldjes en dozen, kant en corsages in de oude stijl zullen helpen om de stijl van de bruiloft te benadrukken.

De outfits zijn ook afhankelijk van de mode van de geselecteerde periode. En aangezien smaken in de loop van de tijd vaak zijn veranderd, is het de moeite waard om hulp te zoeken bij het kiezen van precies in hints: films, boeken of internet.

De auto's in de huwelijksstoet moeten noodzakelijkerwijs overeenkomen met het gekozen tijdperk. Zoek deze informatie op internet of in films die deze tijd beschrijven.

Op uw feest moet live muziek aanwezig zijn. Zonder meer dompelt het orkest u en uw gasten onder in de oude tijd. Om de bruiloft niet saai te maken, bespreek je met de muzikanten de kwestie om oude liedjes op een nieuwe manier te bewerken.

Om de dingen te vinden die je nodig hebt om het interieur te vullen, is het helemaal niet nodig om ze in dure decorwinkels te kopen. Loop door de antiek- en souvenirwinkels, de deposito's van je grootouders en vrienden. Daar vind je zeker de nodige items. Overdrijf je bedoelingen niet. Te veel items zullen de trouwzaal belasten. Vergeet elegantie en ethiek niet. Alles moet ingetogen en ongewoon zijn. Onthoud dat het retro-tijdperk de aristocratie zelf en goede manieren is.

Als je het gevoel hebt dat je idee van retrotijd haaks staat op de realiteit, dan kun je beter een decorateur of huwelijksorganisator bellen. Ze zullen helpen om de sfeer van de oudheid te herscheppen.

Aanbevolen: