Bruiloft In De Stijl Van "Hipsters" - Helder En Leuk

Bruiloft In De Stijl Van "Hipsters" - Helder En Leuk
Bruiloft In De Stijl Van "Hipsters" - Helder En Leuk

Video: Bruiloft In De Stijl Van "Hipsters" - Helder En Leuk

Video: Bruiloft In De Stijl Van
Video: Individualisering en subculturen; column Dennis Honing 2024, April
Anonim

We kennen allemaal de glorieuze tijden van kerels, de muzikale meesterwerken van de eeuwige Elvis Presley en de Beatles. Bruiloft in de stijl van "Hipsters" dompelt je onder in de wereld van dans, liedjes en plezier, en je ouders zullen hun jeugd herinneren.

Trouwen in stijl
Trouwen in stijl

Het belangrijkste hoogtepunt van dit thema zijn de outfits. Stijlvolle pakken zullen de toon zetten voor uw hele bruiloft. De bruid kan het moment aangrijpen en met twee outfits tegelijk pronken. Op een bruiloft kan het een pluizige lange jurk zijn, en op een feest en een wandeling kan de outfit gedurfd worden omgetoverd tot een korte en flirterige jurk.

Voor de bruidegom moeten sneakers en een gekleurde stropdas of vlinderdas in combinatie met een zwart pak de nodige details zijn. Een lichte jas ziet er ook geweldig uit.

Gasten kunnen gekleed gaan in een breed scala aan outfits en accessoires, aangezien het rock-'n-roll-tijdperk vol kleur en detail is. Pluizige rokken, grote sieraden, heldere en pakkende kleuren outfits, gekamd haar voor meisjes, evenals sneakers, stropdassen en heldere overhemden voor mannen, zijn in perfecte harmonie met de stijl van de bruiloft. Je kunt de afbeeldingen verdunnen met grappige enorme glazen in de stijl van Elvis.

Gebruik vinylplaten, gitaren, vlinders met handtekeningen en andere tekeningen en versieringen op de muren om de kamer te versieren. Al deze elementen brengen de gasten naar de leuke jaren 60.

Bestel een vrolijke en parmantige band die legendarische Sovjet- en buitenlandse rock-'n-rollhits uitvoert in moderne versies en in het origineel. De eerste dans van de pasgetrouwden zal een zeer ongewone verrassing zijn. In plaats van de klassieke wals, gekke rock and roll of twist.

Maak een afspraak met gitaarliedjes. Bedenk themawedstrijden en je zult veel plezier hebben.

Bestel een cabrio geschikt voor de jaren 60. Dezelfde auto's kunnen voor gasten worden besteld.

Onvergetelijke energie zorgt ervoor dat uw gasten zich niet vervelen en levendige vrolijke muziek zal de dansvloer tot stof wegvagen. Jij en je verloofde zullen zich deze bruiloft nog lang herinneren.

Aanbevolen: