Bruiloft In De Venetiaanse Stijl - Maskerade Viering

Bruiloft In De Venetiaanse Stijl - Maskerade Viering
Bruiloft In De Venetiaanse Stijl - Maskerade Viering

Video: Bruiloft In De Venetiaanse Stijl - Maskerade Viering

Video: Bruiloft In De Venetiaanse Stijl - Maskerade Viering
Video: Bruiloft video - trouwen in stijl 2024, Maart
Anonim

Waarschijnlijk heeft elk meisje er ooit van gedroomd om naar het carnaval in Venetië te gaan. Een kleurrijke actie die betovert met zijn mysterie en aantrekkelijkheid, chique kostuums met maskers, ballen, vuurwerk om middernacht - hoe kun je zulke emoties niet willen ervaren? Dus waarom geen bruiloft in deze stijl?!

Bruiloft in Venetiaanse stijl - feest met maskerade
Bruiloft in Venetiaanse stijl - feest met maskerade

Het kenmerk van het Masquerade-feest is een gekostumeerd bal en natuurlijk een feestelijke huwelijksreceptie die aan alle aristocratische eisen voldoet. Een feest in deze stijl is erg handig voor de bruid en bruidegom, omdat alle huwelijkstradities alleen kunnen worden verlaten door ze aan te vullen met de chic van het carnaval van Venetië.

De feestruimte moet groot en luchtig zijn, met extreem hoge plafonds. De ideale optie zou een restaurant in de oude stijl zijn. Natuurlijk zou een vijver direct naast de locatie een bijzonder magische sfeer toevoegen. Dit is een veilige gok voor de mogelijkheid om 's avonds naar Venetië te worden vervoerd.

De kostuums voor het feest kunnen heel divers zijn, afhankelijk van het thema van je carnaval. Het kan een bal zijn met weelderige jurken, valse pruiken, hemdjes en maskers, of een piratenfeestje. Je kunt in elk personage veranderen. Het thema van een middeleeuws circus zal er interessant uitzien, met narren, hansworsten, circusartiesten op stelten, bebaarde vrouwen die een pijp roken met tabak en vele andere interessante personages uit die tijd. Maar het belangrijkste is natuurlijk de maskers niet te vergeten, want dit is een maskerade.

De zalen moeten dienovereenkomstig worden ingericht. Rode tapijten, maskers aan de muren, zware wandtapijten, oude schilderijen en spiegels, enorme klokken en andere majestueuze decoraties zullen de bruiloft chic en entourage geven. Chocoladefonteinen en champagneglazen piramides. Een zee van fruitmanden en chocolaatjes, klatergoud, sterretjes, confetti, glitters en versieringen die de juiste sfeer overbrengen - dit alles mag bij zo'n feest aanwezig zijn. Het animatieprogramma past perfect bij mimespelers, narren, zeepbellenshows. Vuurwerk en vuurshows aan het einde van de vakantie moeten een verplicht attribuut zijn.

Vergeet de details niet - uitnodigingen, tafelschikking, decoraties en versieringen. Voeg een vleugje van het gekozen thema toe aan elk klein detail en je bruiloft zal helder en onvergetelijk worden.

Aanbevolen: