Trouwjurken In De Stijl Van "Chicago"

Inhoudsopgave:

Trouwjurken In De Stijl Van "Chicago"
Trouwjurken In De Stijl Van "Chicago"

Video: Trouwjurken In De Stijl Van "Chicago"

Video: Trouwjurken In De Stijl Van
Video: veel kaas! chicago-stijl kaas pizza - Koreaans straatvoedsel 2024, April
Anonim

Een indicator van de goede smaak van een slanke bruid kan een trouwjurk in Chicago-stijl zijn. De hoge kosten van stoffen zoals zijde, satijn, brokaat, luchtig kant, fluweel, sierlijke klassieke lijnen en een nobele sleep zullen een meisje sieren op het plechtige moment van haar leven, met een licht silhouet, gratie en verleidelijke rondingen.

Trouwjurken in de stijl van "Chicago"
Trouwjurken in de stijl van "Chicago"

Kenmerken van de outfit in de stijl van "Chicago"

Jurk in de stijl van "Chicago" vindt zijn oorsprong in Amerika tijdens de Grote Depressie van de jaren 20-30 van de vorige eeuw. Tijdens deze periode onderging de outfit van de bruid merkbare veranderingen. Voor het eerst steeg de lengte tot het niveau van de knieën, en banden vervingen de mouwen, er verscheen een diepe halslijn en de rug was bloot. Al deze innovaties konden niet anders dan anderen in verrukking brengen.

Een trouwjurk in de stijl van "Chicago" wordt gekenmerkt door:

- elegante snit, - vrij vallende stof, gedrapeerd met mooie plooien, - kuise lengte, waardoor zelfs de kleinste dame visueel groter wordt (vanaf de knie en daaronder),

- iets verlaagde taille, - een nauwsluitend silhouet dat zich soepel naar beneden uitbreidt, waardoor brede, hoekige schouders visueel in evenwicht worden gebracht, - halslijn en blote rug, - dunne bandjes, die de aandoenlijk uitstekende sleutelbeenderen benadrukken, - geen mouwen, - decoratie met pailletten, strass-steentjes, kralen, bugels, kant, franje en bont.

Selectie van accessoires voor een trouwjurk

Het is algemeen bekend dat de kleine dingen alles zijn. Zo is het ook met een outfit in de stijl van de jaren '20 en '30. Een enigszins rustieke, pretentieloze snit, waarvan de charme ligt in de laconiek en rijkdom van de stof, zal er onvolledig uitzien zonder accessoires die het beeld aanvullen. Bij hun selectie kun je je niet schamen voor excessen, verbeeldingskracht en creatief denken tonen. Zelfs dingen uit cabaret als veren, boa, sluier, mooie iriserende broches zien er op deze afbeelding niet grotesk uit.

Op de schouders kun je een bolero of een boa van poolvos, nerts, zilvervos of nepbont gooien, of je nek wikkelen met een luchtige sneeuwwitte boa.

Hoge satijnen of fluwelen handschoenen tot aan de elleboog, een kleine clutch in de vorm van een envelop, fijnmazige kousen, schoenen met een ronde neus en kleine hakken zijn een must voor een jurk in Chicago-stijl.

Echte dure stenen waren ontoegankelijk voor het grootste deel van de bevolking tijdens de economische neergang van Amerika in de jaren 1920 en 1930. Sieraden gemaakt van kunstmatige parels, glaskralen, kristallen, vergulde kettingen met grote schakels kwamen in de mode. Bij het kiezen van accessoires voor een Chicago-jurk, moet u de voorkeur geven aan een lange parelsnoer in een knoop of een ketting gemaakt van transparante grote kristallen.

Kapsel en make-up van de bruid

De make-up gaat uit van een make-up met expressieve ogen die uit de zwart-witcinema kwamen - dikke zwarte wimpers, gearceerde donkere schaduwen a la smokey ice, duidelijk gedefinieerde expressieve lippen van scharlakenrode kleur, een marmerkleurige huid en geen hint van blos.

Een kapsel in een bepaalde stijl is laconiek en eenvoudig: glanzend glad haar, gestyled in golven of een bobsnit. Het wordt aangevuld met een kleine pillenhoed met een sluier of een brokaat tulband, versierd met strass steentjes, veren, kralen of een hoofdband, zijden lint, pareldraad.

Aanbevolen: