Van Audrey Hepburn Tot Courtney Love: 10 Minder Bekende Trouwjurken Van Beroemdheden

Inhoudsopgave:

Van Audrey Hepburn Tot Courtney Love: 10 Minder Bekende Trouwjurken Van Beroemdheden
Van Audrey Hepburn Tot Courtney Love: 10 Minder Bekende Trouwjurken Van Beroemdheden

Video: Van Audrey Hepburn Tot Courtney Love: 10 Minder Bekende Trouwjurken Van Beroemdheden

Video: Van Audrey Hepburn Tot Courtney Love: 10 Minder Bekende Trouwjurken Van Beroemdheden
Video: Audrey Hepburn’s Most ICONIC LOOKS EVER 2024, Maart
Anonim

De outfits van Kate Middleton en prinses Diana zijn de eerste dingen die in je opkomen als je het hebt over stellaire bruiloftslooks. Beide jurken zijn nagemaakt door duizenden ontwerpers over de hele wereld en hebben er genoeg van hoe populair ze zijn. Tegelijkertijd bleven veel van de indrukwekkende trouwjurken van de sterren in de schaduw. Jurken van 10 beroemde bruiden zijn vandaag de dag nog steeds interessant om te overwegen.

Brigitte Nielsen en Sylvester Stallone, 1985
Brigitte Nielsen en Sylvester Stallone, 1985

De outfits van Kate Middleton en prinses Diana zijn de eerste dingen die in je opkomen bij het noemen van geweldige bruiloftslooks. Beide jurken zijn nagemaakt door duizenden ontwerpers over de hele wereld en hebben er genoeg van om te populair te zijn. Tegelijkertijd bleven veel van de indrukwekkende trouwjurken van de sterren in de schaduw. Jurken van 10 beroemde bruiden zijn vandaag de dag nog steeds interessant om te overwegen.

Madonna, 1985

Beeld
Beeld

De popkoningin had zoveel schandalige heldere afbeeldingen dat de eerste trouwjurk werd vergeten. In 1985 trouwde Madonna met Sean Penn in een weelderige tule wolk en een dikke sluier. Trouwens, de sluier op het hoofd verbergt een bolhoed - een idee voor bruiden die dicht bij niet-triviale afbeeldingen staan.

Judy Dench, 1971

Beeld
Beeld

De Britse actrice en ridderlijke dame is een echte inspiratiebron voor een winterhuwelijk. In 1971 koos Dench voor haar huwelijk met Michael Williams een A-lijn jurk, een strakke witte jas en een ontroerende capuchon. Voorstanders van ethische mode zullen nu kiezen voor een accessoire van imitatiebont.

Audrey Hepburn, 1954

Beeld
Beeld

Wie zou eraan twijfelen dat Audrey de bruid van haar dromen zou worden? En de trouwfoto's bevestigden de verwachtingen. In 1954 liep de actrice door het gangpad met Mel Ferrer in een Givenchy-jurk. Volumineuze mouwen en lange handschoenen gaven een speciaal drama aan het beeld. Een krans van witte rozen vormde een harmonieuze aanvulling op het jongensachtige pixie-kapsel.

Brigitte Nielsen, 1985

Beeld
Beeld

Het model en actrice belichaamde de glamour van de jaren 80 tijdens haar huwelijk met Sylvester Stallone. Heldere tekenen van de tijd - volumineuze mouwen en paarse schaduwen - worden ondersteund door een glanzende hoofdtooi en een net boeket. Het resultaat is een meisje dat je alleen maar kunt bewonderen.

Helen Mirren, 1997

Beeld
Beeld

De Engelse actrice was 52 jaar oud toen ze trouwde met Taylor Hockford. Mirren is een krachtige inspiratiebron geworden voor rijpe bruiden: let op haar gesloten maar rijk geborduurde jasje. Ook het pak van de bruidegom laat niets te wensen over.

Natalie Wood, 1957

Beeld
Beeld

Een kanten cape-cape is een ontroerend alternatief voor een sluier, die er altijd modern uitziet en charme toevoegt aan het imago van de bruid. Het bewijs is een foto van Natalie Wood op een bruiloft met Robert Wagner in 1957.

Jane Fonda, 1965

Beeld
Beeld

De trouwjurk van de toekomstige aerobicskoningin vat perfect de rebelse geest van de jaren 60 samen. Mini-lengte, suède laarzen, onzorgvuldige styling - elk detail in het beeld van Roger Vadim's jonge vrouw wordt ingegeven door een revolutionaire kijk op mode.

Cher, 1975

Beeld
Beeld

De zangeres droeg een onderjurk voor haar huwelijk met songwriter Greg Allman. De uitsnijding op de borst is een blikvanger met een kanten rand die doet denken aan een Europese countryoutfit. Een outfit in lingeriestijl is perfect als je een jaren 70-look wilt creëren.

Bianca Jagger, 1971

Beeld
Beeld

De vrouw van Mick Jagger is een alternatief voorbeeld voor fans van de jaren zeventig. Een pak met een nudekleurige jas en breedgerande hoed roept een ontspannen levenshouding op in het discotijdperk. Denk niet aan de regels - geniet gewoon van de vakantie.

Courtney Love, 1992

Beeld
Beeld

De vrouw van Kurt Cobain is de referentiebruid in de grunge-stijl. Courtney koos voor een low-budget trouwjurk in grijs kant, Cobain in geruite pyjama's. Het feest zelf vond plaats op het strand. Het paar verwaarloosde luxe, maar de bruidegom had een apart boeket.

Aanbevolen: