Trouwjurken Zonder Rug

Trouwjurken Zonder Rug
Trouwjurken Zonder Rug

Video: Trouwjurken Zonder Rug

Video: Trouwjurken Zonder Rug
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, April
Anonim

De verscheidenheid aan jurksilhouetten zal elke bruid gek maken. Ontwerpers presenteren een groot aantal trouwjurken onder de aandacht van fashionista's. De laatste tijd is de "naïeve" stijl leidend. Daarom, nadat je hebt gekozen voor een jurk die vanaf de achterkant open is, word je de meest onweerstaanbare en modieuze bruid.

Trouwjurken zonder rug
Trouwjurken zonder rug

Stijlen voor elke smaak

Het openen van de achterkant in een trouwjurk werd niet geaccepteerd. Nu wordt deze versie van de jurk door veel bruiden gekozen. Een kleine belichting kan er immers luchtig en zacht uitzien. Het belangrijkste is om te weten wanneer je moet stoppen.

Modellen van trouwjurken kunnen interessant en buitengewoon zijn. Je kunt een jurk kiezen waarbij de achterkant helemaal naakt is, of je kunt hem gewoon een beetje openmaken.

Er zijn modellen jurken met een vrij grote snit op de rug. Deze jurk moet perfect bij je figuur passen. Vóór het huwelijksfeest is het de moeite waard om er wat tijd in door te brengen. Je moet je op je gemak voelen.

Kies je voor een open jurk, dan heb je een perfecte huid. De huid van de rug, bedekt met strepen van een zwempak of irritatie, ziet er niet waardig uit.

Je hebt de juiste houding. Een open jurk verplicht je tot een koninklijke houding. Je wilt jezelf niet met hangende schouders zien op vakantiefoto's.

Een open jurk suggereert dat je een bescheiden buste hebt. Een strakke beha is nodig om grote borsten te ondersteunen. Als je een open rug hebt, zullen massieve schouderbanden zeker geen sieraad worden.

Je hebt een goed figuur. Een open rug suggereert rechtlijnigheid, gratie en een gebrek aan overdaad.

Open jurk met kant

Soms wil je de verboden en gebreken in je figuur vergeten en zo'n open outfit dragen. Voor jou zou de beste oplossing zijn om een jurk te kiezen met een veter op de rug. De open rug wordt versierd met een patroon van sierlijk kant. Het beeld zal trillend en verfijnd blijken te zijn. Afhankelijk van hoe strak het patroon is, hoef je je geen zorgen te maken over een onvolmaakte huid. De riemen en schouderbanden zullen niet zo opvallen. Maar zelfs in zo'n jurk moet je zeker je houding behouden.

Stijlvolle toevoegingen

Ontwerpers besteden veel aandacht aan de afwerking van kleding. Een jurk versierd met kant is zelfvoorzienend. Maar het kan ook worden aangevuld met kristallen, strass-steentjes en steentjes. Ingenaaide kralen, knopen worden gebruikt, een ketting ervan kan langs de ruggengraat strekken, en ook lintveters.

Handschoenen en een sluier van hetzelfde materiaal zijn geschikt voor een jurk met een kanten achterkant. Accessoires mogen het beeld niet overbelasten, het is het beste om lichte en gewichtloze toevoegingen te gebruiken.

Aanbevolen: