Chique Stijlen Van Trouwjurken

Inhoudsopgave:

Chique Stijlen Van Trouwjurken
Chique Stijlen Van Trouwjurken

Video: Chique Stijlen Van Trouwjurken

Video: Chique Stijlen Van Trouwjurken
Video: Esmeralda trouwt al over 1,5 week dus moet nú een jurk || LINDA. 2024, Mei
Anonim

Op een gelukkige dag van het samenkomen van twee liefdevolle harten, wil elk meisje er oogverblindend uitzien. Om de uitverkorene en de gasten van de bruiloft te betoveren met hun natuurlijke schoonheid en charme, moet je een elegante jurk kiezen die je gratie benadrukt en verfijning aan je look toevoegt. Dromen waarmaken is heel eenvoudig, het belangrijkste is om de meest luxueuze opties voor trouwjurken te overwegen. Uit de verscheidenheid aan prachtige kledingstukken, zult u zeker degene kiezen waarin u onweerstaanbaar zult zijn.

Chique stijlen van trouwjurken
Chique stijlen van trouwjurken

instructies:

Stap 1

Recht gesneden trouwjurken zien er geweldig uit op een slank figuur met ronde vormen. Onder zo'n outfit kun je helaas de gebreken in uiterlijk niet verbergen: geen extra vet op de taille en buik, geen plooien aan de zijkanten. Als je echter geen twijfel hebt over de perfectie van je lichaam, kies dan gerust een rechte snit. Voor een lichte, charmante look, complementeer de outfit met een luchtige cape.

Beeld
Beeld

Stap 2

Wil je voor de bruidegom verschijnen in de vorm van een charmante verleider? Kies voor een zeemeermin trouwjurk. Een nauwsluitend lijfje dat overgaat in een strakke rok die naar beneden toe wijder wordt bij de knie, creëert een boeiend silhouet en laat je eruitzien als de mysterieuze Ondine die uit zeeschuim tevoorschijn komt.

Beeld
Beeld

Stap 3

Trek een pluizige baljurk aan en verander in een charmante prinses. Een rok met meerdere lagen verbergt enkele van de nadelen van het uiterlijk voor de ogen van de gasten: brede heupen en dikke benen. Besteed aandacht aan modellen met een korset, ze zullen helpen bij het creëren van een prachtig silhouet van een Barbie-pop.

Beeld
Beeld

Stap 4

Wil je er elegant en extreem indrukwekkend uitzien tijdens de huwelijksceremonie? Transformeer in de Griekse godin van liefde en schoonheid. Dit kan door een jurk in Empire-stijl te dragen. Een hoge taille en een aansluitend lijfje geven de borst een mooie vorm, en een rok van vloeiende stof zal de benen visueel langer doen lijken. Als je je haar versiert met een opengewerkte hoofdband, dan is de gelijkenis met Aphrodite compleet.

Aanbevolen: