Chique Bruiloft Goedkoop

Inhoudsopgave:

Chique Bruiloft Goedkoop
Chique Bruiloft Goedkoop

Video: Chique Bruiloft Goedkoop

Video: Chique Bruiloft Goedkoop
Video: De Huwelijksnacht - Rotterdamse speelfilm 2024, Mei
Anonim

Wanneer de opwinding van het voorstel van de bruidegom en de kennis van de ouders zijn achtergebleven, is het tijd om na te denken - maar hoe organiseer je het, je bruiloft?

Natuurlijk wil ik deze dag leuk en feestelijk maken, zodat het leuk is om er jaren later aan terug te denken. Dus, de aanvraag is ingediend en er is nog maar heel weinig tijd over voor de bruiloft - waar begin je?

Chique bruiloft goedkoop
Chique bruiloft goedkoop

Noodzakelijk

Internettoegang, notebook, fantasie en goed humeur) U kunt ook uw vrienden met dit proces verbinden)

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van genodigden. Misschien heeft uw bruiloft slechts twee mensen nodig (u en uw significante andere), dan is alles eenvoudig met dit item en kunt u doorgaan naar het volgende. Maar het kan zijn dat een heel blad niet genoeg is om iedereen op te noemen die je op deze dag wilt zien. Maak een lijst van alle familieleden en vrienden aan beide kanten - dan zult u begrijpen wat voor soort kamer u nodig heeft en of u aan uw budget zult voldoen. Nadat alle familieleden zijn vermeld, moet u de lijst opnieuw kritisch bekijken - misschien is de oudtante van uw grootmoeder, die op deze lijst is gekomen, u niet eens bekend en is deze als service op de lijst opgenomen. Na zo'n kritische beoordeling kunnen tot 10-20 namen van de lijst verdwijnen, waardoor u uw geplande huwelijksbudget kunt halen.

Chique bruiloft goedkoop
Chique bruiloft goedkoop

Stap 2

Kies een plaats en menu. Misschien wilt u een familiediner in een gezellig restaurant of een picknick in de buitenlucht, of zelfs iedereen meenemen naar een middeleeuws kasteel. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht en hoeveel je bereid bent te besteden. Het is beter om zo vroeg mogelijk te beslissen over de locatie, aangezien in de zomerperiode de restaurants erg druk zijn, en hoe eerder je begrijpt wat je wilt, hoe groter de kans dat je bij het restaurant komt dat je leuk vindt. Meestal varieert de rekening voor één persoon van 1500-3000 roebel, maar het hangt allemaal af van het restaurant dat u kiest - u kunt deze informatie vinden op de website van de instelling die u leuk vindt of u kunt vertrouwd raken met het menu op speciale sites (bijvoorbeeld, www.restoran.ru of www.menu.ru). Alcoholische dranken worden vaak apart gekocht en dit zal je ook veel helpen besparen. Koop alleen alcohol in vertrouwde winkels. Vaak worden er verschillende acties gehouden in de METRO-hypermarkten, waar het voordelig is om groothandelsaankopen te doen.

Stap 3

Kies een jurk voor de bruid en een pak voor de bruidegom. Er zijn veel opties om nu een trouwjurk te bestellen en te kopen, te beginnen met bruidsmodesalons (bijvoorbeeld www.tobebride.ru) en eindigend met buitenlandse en Russische websites. De prijzen in de salons zijn ook compleet anders: als je de collectie van vorig jaar in de uitverkoop hebt of een kortingsbon koopt op gespecialiseerde sites, kun je binnen 10.000 roebel blijven. Niet iedereen zal het aandurven om in de online winkel te bestellen, maar degenen die besluiten een jurk van zeer hoge kwaliteit te kopen voor een prijs die meerdere keren lager is dan een vergelijkbare in de salon. Er is een goede selectie jurken op www.rainingblossoms.com op deze site kun je een heel schattig jurkje bestellen voor de prijs van 150-300 dollar en het wordt gemaakt en bij je thuis gebracht. Daar vind je ook prachtige accessoires in de vorm van een sluier en een handtas. Er is nog een andere optie - veel kledingmerken produceren geen trouwjurken, maar ze produceren cocktail- en avondjurken in verschillende kleuren, waaronder wit. Er is een goede site voor het bestellen van vrijetijds- en avondkleding www.asos.com en wat erg leuk is, is de bezorging naar Rusland gratis.

Chique bruiloft goedkoop
Chique bruiloft goedkoop

Stap 4

Bestel een taart. De taart is te bestellen bij verschillende fabrieken en bakkerijen, maar ook bij particuliere ambachtslieden. Zeer interessante taarten www.busheer.ru en ieders favoriete fabriek "Bolshevik" www.torty.ru, waar je een kant-en-klare cake kunt kopen of bestellen. Om niet veel geld aan een taart uit te geven, kunt u een speciale meerlaagse stand kopen of huren en verschillende kant-en-klare taarten kopen. Het is nu ook erg populair om van geportioneerde cupcakes-cupcakes een "taart" te maken. De taart ziet er interessanter uit als je hem versiert met originele beeldjes van de bruid en bruidegom, die ook overvloedig aanwezig zijn in speciale winkels, maar het is veel winstgevender om ze op Chinese sites te bestellen, bijvoorbeeld www.lightinthebox.com.

Chique bruiloft goedkoop
Chique bruiloft goedkoop

Stap 5

Trouwringen kopen. De keuze van trouwringen is erg belangrijk, misschien zelfs belangrijker dan het kopen van een jurk, aangezien je ze meer dan een dag draagt, maar voor vele jaren is het beter om een ring te kiezen die comfortabel is om elke dag te dragen, en die zal elke dag aangenaam zijn om naar te kijken. Ringen kun je het beste kopen bij een juwelier nadat je ze hebt geprobeerd. In de regel kiezen ze een set ringen die in dezelfde stijl zijn gemaakt, maar het is beter om zelfs verschillende te kiezen, maar die ringen die elke dag bij uw smaak en stijl passen.

Chique bruiloft goedkoop
Chique bruiloft goedkoop

Stap 6

De keuze van de fotograaf. Dit is een heel belangrijk persoon op je bruiloft. Hij zal je helpen de belangrijkste en oprechte momenten van deze dag vast te leggen en te bewaren. U kunt een professionele fotograaf kiezen in speciale trouwsalons, of u kunt deze vinden op advies van vrienden en kennissen. Als het budget beperkt is, kun je contact opnemen met je vrienden - nu weet bijna elke derde persoon hoe te fotograferen en doet het met plezier, en elke vijfde

Aanbevolen: