Trouwuitnodigingen Invullen

Inhoudsopgave:

Trouwuitnodigingen Invullen
Trouwuitnodigingen Invullen
Anonim

Het langverwachte evenement staat voor de deur - uw bruiloft. Een van de belangrijkste elementen bij de voorbereiding van het feest zijn de uitnodigingen voor je vrienden en familie. Het zijn deze prachtig ontworpen ansichtkaarten die uw dierbaren laten weten wat een belangrijke en vreugdevolle beslissing u heeft genomen. Het belangrijkste is om ze oprecht en met hart in te vullen.

Trouwuitnodigingen invullen
Trouwuitnodigingen invullen

Noodzakelijk

  • - uitnodigingskaart,
  • - pen,
  • - viltstift.

instructies:

Stap 1

Bepaal hoe u de uitnodigingskaarten voor uw bruiloft wilt zien. Je kunt ze zelf maken van mooi papier en decoratieve elementen, een ontwerp op de computer ontwikkelen in een grafische editor en printen in een drukkerij of kant-en-klaar kopen. Het is echter beter als de tekst in de uitnodiging met de hand wordt geschreven, omdat dit een speciale vertrouwelijke sfeer geeft en uw eerbiedige houding ten opzichte van de toekomstige gast laat zien.

Stap 2

Elke uitnodigingskaart begint met een beroep. Het is niet nodig om voor alle genodigden hetzelfde epitheton te gebruiken. Het beroep kan van alles zijn, afhankelijk van je relatie met de persoon. Het enige waar zeker rekening mee moet worden gehouden, is de formaliteit van sommige beroepen. Schilder bijvoorbeeld geen ansichtkaart die u te emotioneel aan uw directeur wilt overhandigen.

Stap 3

Als je kant-en-klare uitnodigingskaarten hebt gekocht, hoef je alleen maar de tijd en plaats van het feest in te voeren, de rest van de tekst is door de ontwerpers voor je uitgevonden. Als u de ansichtkaart echter zelf invult, zorg er dan voor dat deze niet overladen wordt met informatie. Meestal wordt na het beroepschrift de hoofdtekst geschreven over voor welk evenement je de persoon uitnodigt.

Stap 4

Schrijf nu op waar en wanneer het feest zal plaatsvinden. Geef eerst aan waar en hoe laat de plechtige registratie van uw huwelijk zal plaatsvinden, en vervolgens - het adres van het restaurant waar de hoofdviering zal plaatsvinden. Als u een gast alleen wilt uitnodigen voor een plechtig banket, moet u op de ansichtkaart alleen de begintijd van de vakantie en het adres vermelden.

Stap 5

Meld je dan zeker aan voor de uitnodiging. Meestal bevat de handtekening alleen de namen van de pasgetrouwden. U kunt romantische of grappige huwelijksgedichten, grappen of zelfs anekdotes aan uw kaart toevoegen. Dit maakt uw uitnodigingen origineel en anders dan andere. Je kunt een karikatuur van jezelf bedenken en deze op elke kaart tekenen.

Stap 6

Sommige pasgetrouwden voegen een verlanglijstje toe aan hun uitnodigingen. Als je van mening bent dat dit de gasten helpt bij het voorbereiden van de vakantie, kun je ook je eigen lijst maken, of gewoon schrijven dat je graag geld cadeau wilt krijgen. U kunt ook uw contactnummers aangeven, zodat de gast kan waarschuwen als hij niet naar uw vakantie kan komen.

Aanbevolen: