Trouwuitnodigingen Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Trouwuitnodigingen Ondertekenen
Trouwuitnodigingen Ondertekenen

Video: Trouwuitnodigingen Ondertekenen

Video: Trouwuitnodigingen Ondertekenen
Video: Bij Kaartje2go zijn je trouwuitnodigingen (of save the date kaarten) zo gemaakt! 2024, April
Anonim

Uitnodigingskaarten worden naar alle bruiloftsgasten gestuurd en de manier waarop ze worden versierd en ondertekend, hangt af van de indruk die mensen over deze feestdag zullen maken, zelfs voordat deze plaatsvindt. Meestal wordt een ansichtkaart gebruikt als uitnodiging, op de omslag waarvan iets is afgebeeld op een bruiloftsthema, informatie over het aanstaande feest is erin geschreven.

Trouwuitnodigingen ondertekenen
Trouwuitnodigingen ondertekenen

instructies:

Stap 1

Kies uitnodigingskaarten. Dit kunnen kant-en-klare kaarten zijn die in een winkel zijn gekocht, of uitnodigingen, ontworpen volgens uw schetsen en speciaal op bestelling gedrukt in een drukkerij.

Stap 2

Als de kaart door een ontwerper voor uw bruiloft is ontworpen, heeft hij hoogstwaarschijnlijk een lettertype verstrekt dat voor de handtekening moet worden gebruikt. Als er geen lettertype is, moet u het zo kiezen dat het overeenkomt met de algemene stijl van de uitnodiging zelf, evenals met de hele bruiloft. Gewoonlijk wordt alles met betrekking tot informatie over de aanstaande bruiloft in platte tekst getypt en zijn de namen van de gasten cursief, in sommige gevallen worden ze met de hand uitgeschreven. Als u of een van uw familieleden een prachtig kalligrafisch handschrift heeft, kunt u alle uitnodigingen met uw hand ondertekenen - dit zal de gasten laten zien dat ze met aandacht worden behandeld.

Stap 3

Eerst wordt in de uitnodiging een beroep gedaan op de potentiële gasten. In de regel worden de naam en het patroniem gebruikt, maar als dit uw naaste vrienden of familieleden zijn, bepaalt u zelf hoe u contact opneemt met de gast.

Stap 4

Daarna volgt een informatieblok waarin staat wanneer en waar de bruiloft zal plaatsvinden. Zorg ervoor dat u de tijd van de ceremonie schrijft, evenals de datum en maand. Vermeld hier ook het adres van de burgerlijke stand, feestzaal of andere plaatsen waar u gasten uitnodigt. Als u uitnodigt voor een bruiloft, noteer dan op welk adres de kerk zich bevindt en hoe laat de gasten moeten arriveren. Meestal worden de beste vrienden en familieleden naar het kadaster of de kerk geroepen en worden alle gasten uitgenodigd voor het banket.

Stap 5

Indien de bruiloft een dresscode zou moeten hanteren, dan dient u dit aan te geven. U moet er ook algemene aanbevelingen op achterlaten. Schrijf bijvoorbeeld "pakken en avondjurken", of, als de bruiloft gestileerd is, geef het thema aan.

Stap 6

Aan het einde van de uitnodiging laat het paar hun handtekening achter. Ondanks het feit dat uitnodigingen meestal worden verzonden en ondertekend door toekomstige pasgetrouwden, kunnen ouders dit ook namens zichzelf doen, als de bruiloft bij hen thuis wordt gevierd.

Stap 7

Om uitnodigingen voor te bereiden, moet u eerst een gastenlijst maken. Verenig degenen die met gezinnen komen. Volgens de etiquette moeten degenen die samenkomen één uitnodiging ontvangen. Individuele uitnodigingen worden alleen verzonden naar degenen die alleen komen. Nodigt u een niet-gehuwd, maar samenwonend bruidspaar uit voor een bruiloft, dan hebben zij ook recht op een algemene uitnodiging.

Aanbevolen: