Hoe Trouwkaarten Te Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Hoe Trouwkaarten Te Ondertekenen
Hoe Trouwkaarten Te Ondertekenen

Video: Hoe Trouwkaarten Te Ondertekenen

Video: Hoe Trouwkaarten Te Ondertekenen
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een spannende en plechtige dag, niet alleen voor de pasgetrouwden, maar ook voor de gasten. Dus ik wil een verliefd stel leuk maken en een origineel en onvergetelijk cadeau geven! De trouwkaart is een integraal onderdeel van de felicitatie.

Hoe trouwkaarten te ondertekenen
Hoe trouwkaarten te ondertekenen

instructies:

Stap 1

Hoe u uw wenskaart ondertekent, hangt af van het type wenskaart en de hechte relatie met de bruid of bruidegom.

Stap 2

Als je een wat verre vriend bent en je relatie niet zo hecht is, kun je een standaard ansichtkaart kopen met kant-en-klare tekst. Het is niet nodig om er een enorme tekst in te schrijven, aangezien alle wensen en vriendelijke woorden al in het gedrukte gedicht zijn vermeld. Schrijf bovenaan, vóór de tekst, een oproep en, als je wilt, gefeliciteerd met je trouwdag. Onthoud dat je zowel de bruidegom als de bruid in trouwkaarten moet aanspreken, ongeacht de mate van je kennis, en de felicitatiezin moet beleefd en beknopt zijn. Als u elkaar niet kent, moet u de ansichtkaart niet beginnen met de woorden "Geachte", "Geliefde" enzovoort - schrijf gewoon de namen van de pasgetrouwden. Schrijf onderaan de ansichtkaart "Beste wensen …" en uw naam en datum.

Stap 3

Ansichtkaarten met kant-en-klare tekst mogen niet op een blanco pagina worden ondertekend, omdat dit suggereert dat je met een grote begroeting moet komen. Deze ansichtkaarten voelen overweldigd aan en maken geen goede indruk.

Stap 4

Als je geen banale ansichtkaart met tekst wilt kopen, kun je een originele 3D-trouwkaart kopen die zich ontvouwt en een interessante compositie wordt. Op dergelijke geschenken is in de regel niet eens ruimte voor een grote felicitatietekst, dus u kunt rondkomen met een korte zin en handtekening, zoals in het eerste geval.

Stap 5

Goede vrienden en familieleden van een jong gezin moeten proberen iets origineels te bedenken, aangezien ansichtkaarten van dergelijke gasten waarschijnlijk met speciale aandacht worden gelezen. In dit geval is het beter om blanco ansichtkaarten te kopen, zonder tekst, omdat u zelf veel aangename woorden en goede wensen moet schrijven.

Stap 6

Begin uw felicitatietekst door het jonge paar aan te spreken. Hier kunt u al uw gevoelens uiten en "Familie", "Geliefden" enzovoort schrijven. De verdere tekst kan anders zijn: proza, gedichten van eigen compositie of van internet, een romantisch verhaal of een legende die eindigt met goede wensen of felicitaties. U moet geen onbeleefde uitdrukkingen of grappen in de tekst van de ansichtkaart toestaan die een van de pasgetrouwden kunnen beledigen. Als je een vriend bent van een jong gezin, mag je jezelf een beetje humor in de ansichtkaart gunnen, maar het moet vriendelijk zijn. Over het algemeen moet de tekst van de huwelijksbegroeting ontroerend en romantisch zijn, in overeenstemming met de sfeer van de vakantie. Zorg ervoor dat u onderaan de ansichtkaart ondertekent en dateert.

Stap 7

Je mag niet naar je cadeau verwijzen op de ansichtkaart. Ten eerste wordt de wenskaart afzonderlijk gelezen na de bruiloft, wanneer alle geschenken door elkaar worden gehaald, en ten tweede is dit gewoon onbeschaafd.

Stap 8

Als je wilt dat je ansichtkaart onvergetelijk wordt, neem dan wat tijd en moeite en maak hem zelf. Onthoud dat groot niet goed betekent. Het is beter om een ansichtkaart in een normaal formaat te maken, er een romantische tekening op te plaatsen en te versieren met kant en strass-steentjes. Je kunt ook een felicitatie samenstellen uit bekende zinnen uit films, liedjes of tekenfilms en een afbeelding of collage die overeenkomt met de tekst op de voorkant van de ansichtkaart plaatsen.

Aanbevolen: