Hoe Getuige Te Zijn Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Getuige Te Zijn Op Een Bruiloft
Hoe Getuige Te Zijn Op Een Bruiloft

Video: Hoe Getuige Te Zijn Op Een Bruiloft

Video: Hoe Getuige Te Zijn Op Een Bruiloft
Video: Hoe geef je een onvergetelijke bruiloftsspeech | OVERTUIGTIP 2024, April
Anonim

De getuige is de hoofdassistent van de bruidegom. Zo'n erefunctie beperkt zich niet tot het aanwezig zijn bij de officiële ceremonie en het proosten aan de feesttafel: de getuige is ook actief betrokken bij de voorbereiding van het huwelijk.

Hoe getuige te zijn op een bruiloft
Hoe getuige te zijn op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Help de bruidegom bij het kiezen van een kostuum voor het feest. Kies het optimale kleurenschema, omdat sommige mensen klassieke zwarte outfits weigeren. Als je veel weet van auto's, bestel dan samen met je verloofde passend vervoer voor je bruiloft. Het uiterlijk van auto's is natuurlijk belangrijk, maar ook veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en onderhoudsgemak zijn punten waar aandacht aan moet worden besteed.

Stap 2

Maak een goede toast. Oefen thuis voor de spiegel zodat op je trouwdag de opwinding het niet overneemt en je belangrijke woorden niet vergeet, hoewel onderweg uitgevonden en vanuit het hart gesproken vaak beter klinkt dan uit het hoofd geleerde, standaardzinnen.

Stap 3

Organiseer een vrijgezellenfeest aan de vooravond van de bruiloft. Zo neemt de bruidegom afscheid van een vrij vrijgezellenleven. Verzin een interessant en leuk scenario voor de avond zodat het vrijgezellenfeest geen banale drank wordt.

Stap 4

Zorg er direct op de dag van de viering voor dat de bruidegom niet vergeet zijn paspoort, ringen, boeket, champagne en wijnglazen mee te nemen voor registratie. Dan is er een reis naar het huis van de bruid. Ga met eer en humor door alle tests die de bruidsmeisjes hebben voorbereid, geleid door een getuige. Neem als losgeld snoep, champagne, geld, bloemen mee - alles wat je gewend bent aan vrouwen te geven. Sluw en onderhandelend om je vrienden te sussen en de bruidegom te helpen de "bescherming" te doorbreken op weg naar zijn verloofde.

Stap 5

Bij de burgerlijke stand laat u uw handtekening achter in het bevolkingsregister. Schenk champagne voor de jongeren en steun het nieuwe gezin met een luide traditionele kreet van "Bitter!"

Stap 6

Ga aan de tafel naast de bruid zitten - je moet tenslotte voor de dame zorgen. Houd je ogen niet van haar af, want er zullen velen zijn die een schoen of de jonge vrouw zelf willen stelen.

Stap 7

Als je de bruid desondanks niet kunt redden van het "ontvoeringsritueel", neem dan samen met de getuige en de bruidegom deel aan alle voorgestelde wedstrijden.

Stap 8

Fungeren als massa-entertainer tijdens de vakantie. Als de gasten zich vervelen, nodig ze dan uit op de dansvloer, vraag de toastmaster om een wedstrijd te houden of organiseer zelf een soort spel.

Stap 9

Verlaat de bruiloft niet voordat de laatste gast de zaal heeft verlaten.

Aanbevolen: