Hoe Kies Je Een Getuige?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Getuige?
Hoe Kies Je Een Getuige?

Video: Hoe Kies Je Een Getuige?

Video: Hoe Kies Je Een Getuige?
Video: Hoe kies je je Trouwauto? 2024, Mei
Anonim

Getuigen, maar ook de bruid en bruidegom, spelen een belangrijke rol bij de bruiloft. Bovendien beperken hun verantwoordelijkheden zich niet alleen tot de dag waarop de jongeren worden ingeschreven en het huwelijk vieren. De bruid moet een getuige kiezen uit haar familieleden of vriendinnen, maar tegelijkertijd moet ze rekening houden met verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op deze keuze.

Hoe kies je een getuige?
Hoe kies je een getuige?

instructies:

Stap 1

Volgens de traditie werd in Rusland altijd een jong ongehuwd meisje gekozen als bruidsmeisje dat voor het eerst trouwt. De keuze voor een gescheiden vrouw of een weduwe werd als een slecht voorteken beschouwd. Maak je geen zorgen dat je vriendin je zal overtreffen met schoonheid - de bruid zal altijd in de schijnwerpers staan op elke bruiloft en zal voor iedereen het meest vrouwelijk en aantrekkelijk blijven.

Stap 2

Of je nu je beste vriend of een jong familielid uitnodigt, je moet je op je gemak voelen bij haar. Ze moet je goed genoeg kennen om je opwinding, kalmte en steun op het juiste moment te voelen.

Stap 3

Door haar aard moet uw getuige een punctueel, verantwoordelijk en evenwichtig persoon zijn, in staat om in elke situatie onmiddellijk te navigeren en een beslissing te nemen. Ze zal niet worden gekwetst door goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om te organiseren en bevelen te geven, te communiceren met vreemden en niet wakker te worden als ze aandacht krijgt.

Stap 4

Op Russische bruiloften worden vaak grappige grappen gebruikt en hoor je nogal riskante grappen die gasten met elkaar uitwisselen en jonge mensen aanmoedigen. Het zou fijn zijn als uw getuige artistieke gaven had, gevoel voor humor en geen woord in haar zak zou steken.

Stap 5

Kennis van moderne traditionele huwelijksceremonies zal de bruidegom geen kwaad doen. Ze moet een goed geheugen hebben om alle kleine dingen te onthouden en de bruid tijdig te informeren over wat ze moet doen en zeggen. Een deel van de zorgen over het aankleden van de bruid valt ook op haar schouders. Dit is niet alleen winkelen voor de bruiloft, maar ook de bruid helpen met de outfit, make-up en haar.

Stap 6

Kies als getuige een meisje dat grote emotionele en fysieke stress kan weerstaan. Ze zal de hele dag op de been moeten blijven en zelfs tegen het einde van de avond moet ze vol energie blijven, opgewekt en klaar om deel te nemen aan dansen en bruiloften.

Aanbevolen: