Plichten Van Een Getuige En Getuige

Inhoudsopgave:

Plichten Van Een Getuige En Getuige
Plichten Van Een Getuige En Getuige

Video: Plichten Van Een Getuige En Getuige

Video: Plichten Van Een Getuige En Getuige
Video: [Te identificeren] Getuigen gezocht i.v.m. roofmoord in Antwerpen 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een plechtige en spannende gebeurtenis. Jonge en mooie stellen rijden verklede auto's, drinken champagne en glimlachen naar voorbijgangers. Maar wat is het waard! Om alles mooi en soepel te laten verlopen, zullen de getuige en de getuige hun best moeten doen om hun taken te vervullen.

Plichten van een getuige en getuige
Plichten van een getuige en getuige

Taken van een huwelijksgetuige

De getuige neemt haar taken op zich lang voor de bruiloft. Ze helpt bij het kiezen van een trouwjurk en accessoires, organiseert een vrijgezellenfeest, neemt alle twijfels van de bruid weg en geeft haar psychologische ondersteuning.

De getuige op de trouwdag is een van de eersten die bij het huis van de bruid verschijnt. Helpt bij aankleden, haar en make-up.

De getuige en bruidsmeisjes vervullen hun primaire verantwoordelijkheid - ze moeten vooraf het losgeldscenario opstellen. Zij zijn de eersten die de bruidegom met vrienden ontmoeten en het losgeld betalen.

Volgens de traditie moet de getuige tijdens het huwelijk en de huwelijksceremonie recht voor de bruid gaan (tenzij er een klein meisje met bloemen en een jongen met trouwringen in het gevolg zijn).

Bij het banket moet de getuige bij de bruid zitten, constant naast de jongeren zijn, de toastmaster helpen bij het organiseren van wedstrijden, spelletjes en dansen. De taken van een getuige zijn daartoe niet beperkt. Het bruidsmeisje moet leuk, geestig en tegelijkertijd een beetje lyrisch zijn.

En natuurlijk is het haar op deze dag verboden om de aanhoudende verkering van de getuige te weigeren, anders kan het huwelijk van de jongeren 'kraken'.

Taken van een huwelijksgetuige

De getuige begint zijn taken vanaf het moment dat het vrijgezellenfeest is voorbereid: de organisatie van de tafel, het scenario van de vakantie van afscheid van het vrijgezellenfeest.

Op de trouwdag, op het afgesproken uur, arriveert de vriend in een door hem versierde auto bij het huis van de bruidegom om hem naar het huis van de bruid te begeleiden. Bij het losgeld moet de getuige, naast het vermogen om te onderhandelen, zijn vrijgevigheid tonen voor geld, champagne, wijn en snoep.

Een dappere stap zou zijn om een boeket aan een getuige te geven om haar locatie te bereiken.

De plicht van een getuige bij een banket is om bij de jongeren te zijn. De getuige mag zijn waakzaamheid niet verliezen, iemand kan van de gelegenheid gebruik maken en de bruid stelen. Zijn taak is om de belangrijkste heldin van de viering te beschermen en te redden.

En, natuurlijk, een andere taak van een huwelijksgetuige is het demonstratief kussen van het bruidsmeisje terwijl de gasten luid "Zuur!" roepen.

Aanbevolen: