Plichten Van Een Huwelijksgetuige

Plichten Van Een Huwelijksgetuige
Plichten Van Een Huwelijksgetuige

Video: Plichten Van Een Huwelijksgetuige

Video: Plichten Van Een Huwelijksgetuige
Video: Taken uitbesteden? Zo vind je de juiste mensen. 2024, April
Anonim

Een getuige is de persoon op de bruiloft die altijd naast de jongeren staat, zorgt dat de glazen vol zijn en het bruidspaar zich niet verveelt. Hij entertaint gasten, doet mee aan wedstrijden en vergeet niet zijn aandacht te schenken aan het bruidsmeisje.

Taken van een huwelijksgetuige
Taken van een huwelijksgetuige

Het is al lang gebruikelijk dat de meest opgewekte en gedurfde vrienden van de bruidegom werden uitgenodigd voor de rol van getuige. Voorheen werd de getuige "vriend" genoemd. Als je het voorrecht hebt om getuige te zijn, houd er dan rekening mee dat deze rol niet alleen plezier en plezier inhoudt, maar ook een serieuze benadering van je taken.

Zodat de bruiloft goed verloopt en je vrienden je niet verwijten dat je niets doet, bestudeer de taken van een huwelijksgetuige, waarvan de belangrijkste de rol is van de "rechterhand" van de echtgenoot, zijn adviseur en assistent.

Een goede getuige mag zeker de organisatie van een leuk vrijgezellenfeest overnemen. Het is noodzakelijk om zo'n evenement samen met de bruidegom te houden, nadat u eerder alle nuances hebt besproken, hoewel aangename verrassingen die op uw initiatief zijn voorbereid, heel geschikt zijn.

Het belangrijkste is om de maat te observeren en een gevoel voor tact te tonen. Zorg ervoor dat tijdens het vrijgezellenfeest de toekomstige echtgenoot niet echt dol is op alcohol, vooral als het feest de dag na het feest is gepland. De belangrijkste taak van de getuige is om de bruidegom naar het kadaster te brengen zonder de geur van dampen en blauwe plekken onder de ogen, dus houd je vriend in de gaten.

Op de trouwdag is het beter om iets eerder dan afgesproken naar het huis van de bruidegom te komen, aangezien het de getuige is die hem moet helpen een stropdas te strikken, zijn overhemd recht te trekken en hem morele steun te geven, omdat de bruidegom waarschijnlijk erg bezorgd aan de vooravond van zo'n belangrijke gebeurtenis. Daarom is het beter om zaken als trouwringen en paspoorten bij u te houden om vervelende incidenten te voorkomen.

Aangekomen bij het huis van de bruid, wees voorbereid op het feit dat haar bruidsmeisjes niet zo gemakkelijk zullen opgeven en een losgeld van je zullen eisen, dus bereid champagne, snoep, kleine souvenirs en geld van tevoren in kleine biljetten, zodat het meer zal zijn handig voor u om te handelen.

Bedenk van tevoren hoe en hoe je op je vriendinnen zult reageren, zodat het losgeld spectaculair en leuk wordt en geen banaal kraampje wordt.

Aanbevolen: