Hoe Te Kleden Voor Een Huwelijksgetuige

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor Een Huwelijksgetuige
Hoe Te Kleden Voor Een Huwelijksgetuige

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Huwelijksgetuige

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Huwelijksgetuige
Video: Van Jehova's Getuige tot pornoster; Esther van Fenema en Kim Holland 2024, April
Anonim

Als je de eervolle taak hebt gekregen om getuige te zijn op de bruiloft van een vriend, moet je je van tevoren op deze gebeurtenis voorbereiden. En je moet niet alleen weten wat, volgens de traditie, deze rol is, maar ook nadenken over je uiterlijk, omdat de aandacht van de gasten niet alleen zal worden gevestigd op de bruid en bruidegom, maar ook op degenen die zullen getuigen van hun geluk in het boek van de burgerlijke stand …

Hoe te kleden voor een huwelijksgetuige
Hoe te kleden voor een huwelijksgetuige

instructies:

Stap 1

Idealiter zou je outfit de trouwjurk van de bruid harmonieus moeten aanvullen, maar in geen geval duurder en plechtiger zijn. Het is logisch om vooraf met de bruid te overleggen en rekening te houden met de stijl en kleur van haar trouwjurk.

Stap 2

Vermijd witte jurken of zeer lichte pastelkleuren. Als het materiaal monochromatisch is, kies het dan een paar tinten donkerder dan dat van je vriendin die gaat trouwen. Maar het mag ook niet te donker zijn, want een bruiloft is een vrolijke dag. Je outfits mogen niet vermengen met trouwfoto's. Als je jurk ook erg licht is, vul hem dan aan met felle contrasterende accessoires, sieraden, zodat de gasten geen vraag hebben - wie van jullie twee is de bruid.

Stap 3

De kleurkeuze hangt niet alleen af van hoeveel het bij je past. Op een lentedag, naast de bruid, zie je er harmonieus uit in een lichtgroene, roze, lichtgrijze outfit. In de herfst zijn olijf-, groene, oranje en gouden tinten goed. In de zomer is een veelkleurige jurk of een jurk met bloemenprints geschikt. Houd rekening met de seizoensfactor bij het kiezen van een kleur.

Stap 4

Draag geen provocerende jurk met een grote halslijn of te kort voor een bruiloft, om de aandacht van de gasten niet van de bruid af te leiden. Pluizige rokken en een overvloed aan ruches zijn ook ongepast. Je hoeft er niet vulgair uit te zien. Een elegante nauwsluitende jurk past perfect bij de formele kleding van de bruid.

Stap 5

Als de bruiloft van je vriend niet de eerste is, kun je je strenger kleden als getuige op de bruiloft - een broekpak of een vest met een rok. Maar de outfit mag niet te formeel zijn - benadruk de plechtigheid van het moment met mooie accessoires, een handtas. Voeg er niet veel sieraden aan toe - een bescheiden set oorbellen, hangers en ringen is voldoende. Laat je leiden door een gevoel voor verhoudingen.

Aanbevolen: