Hoe Taartjes Te Vullen Voor Het Nieuwe Jaar

Hoe Taartjes Te Vullen Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Taartjes Te Vullen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Taartjes Te Vullen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Taartjes Te Vullen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, April
Anonim

Nieuwjaar nadert snel! We hadden geen tijd om terug te kijken, en nu is het tijd om de gasten te verrassen. Waarom zijn er gasten - in het bijzijn van geliefden die al uw kenmerkende gerechten kennen, wilt u er ook uitzien als een tovenares voor het nieuwe jaar! Maar hoe?

Hoe taartjes te vullen voor het nieuwe jaar 2018
Hoe taartjes te vullen voor het nieuwe jaar 2018

Meer dan een salade

Het voorstel is als volgt: we zullen een salade hebben - niet alleen een banale salade in saladekommen of borden, die je een Rus niet zult verrassen op een nieuwjaarsfeest, maar een salade in taartjes! Met zo'n presentatie ziet het er best mooi uit op de nieuwjaarstafel en is het behoorlijk zelfvoorzienend. En zelfs als het niet gemakkelijk is om de oudere generatie in de keuken te omzeilen, zal de hand van het feest naar je taartje reiken.

Trouwens, als iemand een symbool van het jaar in huis heeft (en er zijn er veel), zal het erg handig zijn om hem te trakteren op geluk. Noch de Italiaanse windhond noch de strenge wolfshond zullen een voortreffelijk taartje weigeren.

Welke vulstoffen kunnen in taartjes zitten

U kunt onze magische deegmand niet alleen vullen met salade: saus, kaviaar, mousse, vlees, vis, paté, voor kinderen - snoepjes (bijvoorbeeld fruitblokjes). Heerlijke vulling voor taartjes - krabcrème! Het is heel gemakkelijk te bereiden en is ideaal voor feestelijke buffetten. Als je vulstoffen in gekochte taartjes doet, hoef je alleen maar krabcrème te koken.

  • krabsticks - 1 pak.
  • eieren - 1 st.
  • verse dille - 1 bosje.
  • roomkaas - 2 el. ik.
  • mayonaise - 1-2 el. ik.

Breek de krabsticks in kleine stukjes en laat ze in de blender, stuur het gehakte gekookte ei daarheen (begrijp je dat je het eerst hardgekookt moet koken?).

Klop de ingrediënten tot puree, voeg kaas en mayonaise toe. Draai nog niets, maar hak de dille kleiner en giet deze in een blender met krabmassa. Draai de massa nu nog een keer rond met mayonaise, dille en kaas.

Vul de taartjes met krabcrème en versier ze naar eigen smaak.

het is beter om de taartjes voor het serveren te vullen met crèmes en mousses, zodat de vulling niet opdraait.

Waar kun je taartjes krijgen

Hier wie liefheeft. Als je iets eenvoudiger wilt, worden er kant-en-klare manden speciaal voor jou gemaakt. We kopen ze en we hebben veel tijd om over de inhoud na te denken en een ontwerp voor taartjes te maken.

Nou, als je in de stemming bent om een nieuwjaarswonder van begin tot eind te maken, kun je ze bakken. Hier kun je al zwerven. De mand kan zout, zoet, pittig, wafel, gist, zand, bladerdeeg … en God weet wat nog meer worden gebakken.

Hier is een voorbeeld van een van de eenvoudige recepten voor taartjes.

  • premium meel - 150 g
  • koude boter - 100 g
  • ijswater - 50 ml
  • een snufje zout

Sommige ingrediënten moeten expres koud zijn om het deeg knapperig te maken. En zodat het ook wordt gehakt, meng je bloem, zout en koude boter in een blender. Als er stevige kruimels in de blender zitten in plaats van ingrediënten, giet er dan ijswater in en scroll alles opnieuw. Je moet een zacht deeg hebben.

Wikkel het deeg in folie en leg het 15 minuten (of 20 minuten) in de vriezer. Rol het deeg na de ingestelde tijd uit tot een dunne laag en snij er cirkels uit voor toekomstige taartjes. Je kunt een glas of mok gebruiken, maar het is beter om een golvende koekjesvormer te gebruiken om de taartjes mooier te maken.

Leg de uitgesneden cirkels in de taartvorm. Als je er geen in je arsenaal hebt, kan een cupcakevorm een alternatief zijn. Stuur het deeg om in de oven op 200 graden te bakken tot het lichtbruin is. Er is geen specifieke tijd om te bakken, houd alleen het uiterlijk van het deeg in de gaten.

Aanbevolen: