Zo Vier Je Thuis Een Leuk Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Thuis Een Leuk Nieuwjaar
Zo Vier Je Thuis Een Leuk Nieuwjaar

Video: Zo Vier Je Thuis Een Leuk Nieuwjaar

Video: Zo Vier Je Thuis Een Leuk Nieuwjaar
Video: Koffie u0026 Kaart Thuispakket-video 5 april 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw is een gezinsvakantie, waarbij iedereen eerst samen een feestelijke maaltijd bereidt en zich daarna aan dezelfde tafel verzamelt. Met de eerste zonnestralen kun je het nieuwe jaar vrolijk beginnen en is het helemaal niet nodig om te wachten op het begin van de nacht.

Zo vier je thuis een leuk nieuwjaar
Zo vier je thuis een leuk nieuwjaar

instructies:

Stap 1

De sleutel tot een goed humeur is de juiste houding. Aan de vooravond van deze magische vakantie is het belangrijkste om af te stemmen op een goede dag en nacht. Als je nog geen cadeaus hebt gekocht, dan heb je nog even de tijd om deel te nemen aan de pre-New Year's drukte. Dit zal je opvrolijken, en de verscheidenheid aan souvenirs zal je amuseren en je in een positieve stemming brengen. De jongste leden van het huishouden kunnen verrast en blij zijn met kleine souvenirs van de vroege ochtend, waardoor de belangrijkste geschenken voor de nacht achterblijven, die onder de kerstboom zouden moeten liggen.

Stap 2

Vergeet niet te genieten na het opstellen van het nieuwjaarsmenu. Het is de moeite waard om rekening te houden met de leeftijd van iedereen die aan tafel zal zitten. Bereid kinderwedstrijden voor voor de kleinste en kleine aantallen voor volwassenen. Probeer iedereen die je uitnodigt erbij te betrekken, zodat niemand zich verveelt. De meest populaire wedstrijden zijn forfaits, loterijen, muzieknummers, teamspellen. Denk van tevoren na over de afspeellijst, pak de grappigste nummers op die iedereen van hun warme plek zullen tillen en iedereen aan het dansen zullen brengen. Focus op de leeftijd en persoonlijke voorkeuren van de gasten. Als er veel van zijn, is het raadzaam om de stijlen van muzikale composities af te wisselen.

Stap 3

Een feestelijke stemming, vooral als het om het nieuwe jaar gaat, is gewoon ondenkbaar zonder het juiste ontwerp. Een kerstboom, slingers, klatergoud, sneeuwvlokken en kleurrijke regen zullen iedereen meteen klaarstomen voor plezier en feest. Je kunt sieraden met je eigen handen maken. Voor degenen die vrije tijd hebben, kunt u aanbieden om een muurkrant of posters te publiceren die de muren van een appartement of huis zullen versieren. Vergeet het belangrijkste symbool van het jaar niet volgens de Chinese kalender. Als je wilt dat hij je het komende jaar steunt, moet je het dier sussen met een heerlijke traktatie en bijbehorende figuren, afbeeldingen, bloemen in kleding. Trouwens, het symbool van het jaar kan dienen als reden voor grappige wedstrijden, grappen en wensen.

Stap 4

Maak deze avond onvergetelijk met vuurwerk en vuurwerk. Als je niet in de gelegenheid bent om vuurwerk te kopen, dan kun je het vervangen door sterretjes, crackers en confetti. Veelkleurige ballonnen die in de nachtelijke hemel bloeien, zullen een storm van vreugde en positief veroorzaken voor iedereen die in de buurt is. Een heerlijke tafel en leuke prijsvragen zullen iedereen opvrolijken. Gelukkig nieuwjaar!

Aanbevolen: