Hoe Leuk Is Het Om Nieuwjaar Thuis Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om Nieuwjaar Thuis Te Vieren
Hoe Leuk Is Het Om Nieuwjaar Thuis Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Nieuwjaar Thuis Te Vieren

Video: Hoe Leuk Is Het Om Nieuwjaar Thuis Te Vieren
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Niet elk jaar is het mogelijk om vakantie te vieren in een restaurant, vakantiehuis of op een spannende reis. Het nieuwe jaar vieren met familie en vrienden kan ook onvergetelijk en vol indrukken zijn. De voorlopige ontwikkeling van het script zal je helpen om thuis een leuk nieuwjaar te hebben.

Het nieuwe jaar vieren met familie en vrienden kan ook onvergetelijk en vol indrukken zijn
Het nieuwe jaar vieren met familie en vrienden kan ook onvergetelijk en vol indrukken zijn

instructies:

Stap 1

Bepaal je wensen. Luister naar jezelf - wil je een vakantie doorbrengen in een luidruchtig gezelschap of liever een rustig familiefeest. Ongerealiseerde plannen kunnen worden weerspiegeld in de scenario's van de avond - themafeesten helpen je om het nieuwe jaar thuis op een gevarieerde en leuke manier te vieren (Hawaiiaanse disco in strandpakken, een avond met een oosters sprookje, een Russische kermis, enz..).

Stap 2

Voorbereiden van wedstrijden en wedstrijden. Bedenk van tevoren welke soorten stripcompetities acceptabel zijn - de oudere generatie is niet altijd blij met wedstrijden voor de grootste hoeveelheid alcohol die wordt geconsumeerd, en kinderen zullen gewoon de betekenis van sommige competities niet begrijpen. De beste optie is verkleedspelletjes, raadsels en charades raden, een talentenjacht, enz. Naast uitvoeringen die van tevoren moeten worden voorbereid, bereidt u 2-3 geïmproviseerde uitvoeringen voor - iedereen houdt van verrassingen.

Stap 3

Herzie het gebruikelijke feestelijke tafelmenu. Stap weg van de traditie van uitbundig feesten en tv kijken. Overweeg een buffet met veel lichte snacks. Je moet warme gerechten niet opgeven, maar je moet van de avond geen “feest voor de buik” maken. Meer fruit, groenten, sappen. Wees creatief bij het decoreren van de tafel en gerechten - het is altijd leuk om overal een gevoel van feest te creëren.

Stap 4

Regel vuurwerk. Een win-win voor gezinnen met kinderen. Niemand geniet zo van luide explosies en kleurrijke effecten als kinderen. De algemene sfeer van plezier en geluk zal zeker alle aanwezigen veroveren. Zorg vooraf voor de veiligheid van uw huishouden, kies voor gecertificeerde producten.

Stap 5

Gaan wandelen. De wandeling zal alle leden van het gezin ten goede komen. Jongeren krijgen de kans om lawaai te maken, liedjes te zingen, rond de nieuwjaarsboom te dansen, en de oudere generatie zal de ijzige lucht inademen en zich samen met iedereen verheugen.

Aanbevolen: