Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Afstand

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Afstand
Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Afstand

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Afstand

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op Afstand
Video: Fleurop | Wie ga jij feliciteren met een prachtig boeket bloemen? 2024, April
Anonim

Zelfs als het geliefde meisje ver weg is, is het noodzakelijk om haar te feliciteren met de vakantie. Gebruik moderne communicatiemiddelen - telefoon of internet. Of verwijs naar een oude geverifieerde frankering en stuur een pakket, ansichtkaart of pakketpost.

Hoe feliciteer je een meisje op afstand
Hoe feliciteer je een meisje op afstand

instructies:

Stap 1

Bepaal hoe je het meisje wilt feliciteren. Je kunt gewoon bloemen geven. Bestel hun levering door een aanvraag te doen in de online winkel die boeketten verkoopt. Registreer je hiervoor op een van de portals. Kies een compositie uit de foto's die op de hoofdpagina zijn geplaatst. Klik erop om het bestelformulier te openen. Vul de velden in. Voer uw achternaam, voornaam, patroniem en telefoonnummer in. Daarna neemt de telefoniste contact met je op om het bedrag en het afleveradres te verduidelijken. Beschrijf de route zo nauwkeurig mogelijk zodat de koerier niet verdwaalt. Betaal de aankoop van een boeket met betaalautomaten of maak elektronisch geld over op de rekening van een bloemenwinkel.

Stap 2

Bestel een originele felicitatie bij een van de evenementenbureaus. Bedenk zelf een script of schrijf het met behulp van professionele organisatoren. Je kunt alles kiezen wat je wilt. Het hangt allemaal af van de verbeeldingskracht en de beschikbaarheid van fondsen. Je vriendin kan wakker worden van de geluiden van een serenade onder haar raam, of deelnemen aan een geïmproviseerde ontvoering, waardoor ze in een limousine belandt met een boeket bloemen en champagne.

Stap 3

Als je financiële problemen hebt en het meisje wilt feliciteren, schrijf dan een gedicht of lied. Gebruik de originele tekst - toast van internet is banaal en niet interessant. Vraag je vrienden om je te helpen - speel mee met de gitaar en voer het stuk met je uit. Neem alles op een camcorder op en stuur het per e-mail naar je geliefde.

Stap 4

Maak een collage van foto's waar jullie samen zijn. Voeg daar prachtige foto's van paradijselijke eilanden, limousines, paleizen toe. Schrijf goede wensen en woorden van liefde. Teken het meisje als een koningin op een troon. Scan de poster en stuur hem naar je geliefde door een romantisch liedbestand toe te voegen.

Stap 5

Stuur het meisje een brief per post. Deze bijna vergeten manier van sms'en zal romantiek toevoegen aan je relatie. Of koop een cadeau in de winkel, misschien niet eens heel duur, maar memorabel. En verstuur het per pakket. Laat haar de gevoelens uit haar kindertijd herinneren, toen het pakket dat per post kwam altijd iets heel interessants verborg.

Aanbevolen: