Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op 8 Maart?
Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Meisje Op 8 Maart?
Video: Bulgur eend pilaf in gietijzer uit de Pompeian oven, dit is BOMB 2024, April
Anonim

Het kiezen van een cadeau en felicitaties voor een meisje op 8 maart is een verantwoordelijke zaak. Houd tegelijkertijd rekening met alle nuances van haar gedrag, de duur en aard van de relatie tussen jou en, belangrijker nog, de mening van haar ouders over jouw persoon.

Hoe feliciteer je een meisje op 8 maart?
Hoe feliciteer je een meisje op 8 maart?

instructies:

Stap 1

Als je maar een paar dagen aan het daten bent, moet je je vriendin geen dure of extravagante cadeaus geven. Cadeaus van hoge waarde kunnen haar beledigen, en onverwachte cadeaus kunnen haar niet alleen verrassen, maar ook boos maken. Als je relatie minstens een maand duurt, laat je dan leiden bij het kiezen van een geschenk, allereerst door haar smaak en interesses, die je in deze tijd al had moeten leren.

Stap 2

Als je haar al een huwelijksaanzoek hebt gedaan, haast je dan niet om haar te "behagen" met een volledige set pannen of zelfs een dure vaatwasser. Het meisje moet het gevoel hebben dat je haar nog steeds als een geliefde behandelt, en niet als een gratis servicemedewerker.

Stap 3

Feliciteer een sociaal meisje dat van luidruchtige bedrijven houdt en besluit om 8 maart met vrienden door te brengen in een café of club als er niemand in de buurt is. Maak je geen zorgen: je initiatief zal niet lang buiten de publieke belangstelling blijven. Een verlegen en stil meisje - integendeel, alleen in het bijzijn van getuigen. Meestal laten felicitaties en geschenken ze glimlachen en gênant, wat ze dubbel mooi maakt.

Stap 4

Zorg er naast het cadeau voor dat je een wenskaart en een boeket bloemen klaarmaakt. Schrijf zelf felicitaties in vers of proza of vind het op internet. Wees origineel: kopieer niet de eerste tekst die u van internet ziet. Probeer er een te vinden die echt iets te maken kan hebben met je vriendin en je relatie.

Stap 5

Als je wordt uitgenodigd voor een familiediner, moet je zorgen voor het geschenk en de felicitaties voor de moeder van je vriendin (evenals zus, grootmoeder, enz.). U mag zich hierover niet in de schulden steken of een uitnodiging weigeren. Een paar mooie ansichtkaarten en goedkope snuisterijen zullen je niet ruïneren, en de familieleden van je geliefde zullen blij zijn met zo'n attente heer.

Stap 6

Als je vriendin je heeft verteld dat ze deze feestdag niet viert, omdat ze momenteel aan het vasten is (en 8 maart vaak in de vastentijd valt), of het discriminerend vindt, dring dan niet aan op felicitaties of op een vergadering. Laat je vriendin een pauze van je nemen op deze dag. Dit is misschien ook een goed cadeau, want communicatie met jongeren is niet altijd een feestdag voor jonge dames.

Aanbevolen: