Hoe Leuk Is Het Om In Het Leger Te Gaan

Inhoudsopgave:

Hoe Leuk Is Het Om In Het Leger Te Gaan
Hoe Leuk Is Het Om In Het Leger Te Gaan

Video: Hoe Leuk Is Het Om In Het Leger Te Gaan

Video: Hoe Leuk Is Het Om In Het Leger Te Gaan
Video: Combinatie training | trainen als een militair | Military Workout #10 2024, April
Anonim

Een jaar dienst in de troepen van het Russische leger is een langverwachte kans voor iemand om hun fysieke uithoudingsvermogen en standvastigheid te testen. Sommigen daarentegen vrezen dit als de meest verschrikkelijke gebeurtenis in het leven. Beide en andere dienstplichtigen hebben echter één ding gemeen: ze wachten allemaal op een vrolijk en onvergetelijk afscheid van het leger.

Hoe leuk is het om in het leger te gaan
Hoe leuk is het om in het leger te gaan

Het is nodig

  • - producten voor de feesttafel,
  • - fotoboek,
  • - foto's.

instructies:

Stap 1

Organiseer voor deze gelegenheid een feestelijke gelegenheid. Boek een café of restaurant, of bereid een appartement voor op het afscheid. Sta de toekomstige soldaat toe om iedereen die hij wil zien uit te nodigen. Bied geen weerstand, zelfs als een van zijn vrienden je niet bevalt. Dit is tenslotte zijn dag, dus laat het zijn zoals hij het wil.

Stap 2

Zet een mooie tafel neer. Stel je voor dat je soldaat een jaar in de kazerne zit en eten in de legerkantine. Al die tijd droomt hij ervan terug te keren naar zijn geboorteland, van zelfgemaakt eten. Dus probeer te koken of zijn favoriete eten te bestellen. Vraag hem wat hij graag van de draden zou willen eten. Vleesgerechten, verschillende salades, desserts - het is onwaarschijnlijk dat dergelijke gerechten het volgende jaar van zijn leven voor hem beschikbaar zullen zijn, dus probeer de dienstplichtige te plezieren.

Stap 3

Bedenk wat je aan de draden kunt doen. Je kunt games spelen voor grote bedrijven, of je kunt gewoon een avondje herinneringen hebben. Onthoud grappige verhalen uit de kindertijd van de rekruut, vraag vrienden om iets over je vriend te vertellen. De gitaar zal een goede eigenschap van de avond zijn als iemand weet hoe hij moet spelen. Laat degenen die al in het leger hebben gediend, advies en legerverhalen delen met de toekomstige soldaat. Grappige gesprekken, liedjes, herinneringen - dat is alles wat een persoon nodig heeft, die een lang jaar van huis zal zijn.

Stap 4

Koop een klein fotoalbum en vraag gasten om hun wensen voor de rekruut op te schrijven. Laat ze opschrijven hoe ze het hele jaar op zijn terugkeer zullen wachten. Voeg een paar huisfoto's toe van de familieleden, familieleden en vrienden van de dienstplichtige. Zo'n album en de wensen die erin staan zullen de standvastigheid van je soldaat ondersteunen in moeilijke tijden. Het belangrijkste voor hem is immers te weten dat ze thuis op hem wachten.

Aanbevolen: