Hoe Worden Ze Begroet Door Het Leger?

Inhoudsopgave:

Hoe Worden Ze Begroet Door Het Leger?
Hoe Worden Ze Begroet Door Het Leger?

Video: Hoe Worden Ze Begroet Door Het Leger?

Video: Hoe Worden Ze Begroet Door Het Leger?
Video: De aanstellingskeuring - Clustergroep 1 | Werken bij Defensie 2024, Mei
Anonim

Een soldaat uit het leger wordt meestal begroet door vrienden, familieleden, vriendin of echtgenoot. De eerste ontmoeting na een lange scheiding verandert in een zeer drukke en spannende dag, maar tegelijkertijd vol plezier en immens geluk.

Hoe worden ze begroet door het leger?
Hoe worden ze begroet door het leger?

instructies:

Stap 1

Degenen die elkaar op het station ontmoeten, begroeten de soldaat vaak met luide uitroepen en liedjes met een gitaar. Vrienden van de jongeman nemen hem in hun armen en gooien hem meerdere keren in de lucht. Het meisje of de vrouw geeft een stevige knuffel en een lange kus. De oudere generatie kan zelfs huilen bij het zien van een volwassen man in uniform en met onderscheidingen op zijn tuniek.

Stap 2

De blije soldaat wordt naar huis gebracht, waar hij een douche neemt, zich omkleedt en geniet van de gezellige sfeer. Ouders kunnen heerlijke lekkernijen bereiden voor hun zoon, die er al lang van gedroomd heeft om thuis te koken. Andere familieleden en vrienden van de man worden ook vaak aan tafel uitgenodigd, die een klein of lang feest organiseren, waarbij de jongeman vertelt hoe de dienst werd gehouden.

Stap 3

Samen met vrienden maakt de soldaat een wandeling door de stad. Daarvoor kan hij een uniform aantrekken met "demobilisatiestrepen" om aan anderen de reden voor zijn triomf te laten zien. Sommige soldaten laten graag zien wat ze hebben geleerd tijdens hun dienst en organiseren workshops voor vrienden, variërend van parachutespringen tot het breken van stenen met hun handen of zelfs op hun hoofd.

Stap 4

Gezamenlijke natuurtochten en vissen met vrienden zijn erg populair, waar jongeren gaan met een tent, gitaren en proviand. Het avondvuur zal een geweldige sfeer van kameraadschap hebben en een andere gelegenheid voor het uitvoeren van legerliederen en verhalen over de dienst.

Stap 5

Als een soldaat een vriendin of vrouw heeft, zal hij hoogstwaarschijnlijk door haar worden "gestolen" van zijn familieleden. Gedurende de lange tijd van scheiding stapelt zich veel nieuws op dat jonge mensen graag met elkaar willen delen. Bovendien verwacht de soldaat altijd een zoete en romantische nacht met zijn geliefde, die hij tijdens zijn militaire dienst zo heeft gemist.

Aanbevolen: