Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Leger Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Leger Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Leger Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Leger Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Het Leger Te Vieren?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Nieuwjaar in het leger is interessant, extreem en zeer ongebruikelijk. Ondanks dat er een aantal beperkingen aan het feest zijn verbonden, slagen de soldaten er toch in om het op een originele en leuke manier te vieren. Ze bereiden zich immers met een redelijk groot team voor op het slagwerk, waardoor ze hun talenten en kunde kunnen inzetten.

Hoe het nieuwe jaar in het leger te vieren?
Hoe het nieuwe jaar in het leger te vieren?

instructies:

Stap 1

Allereerst worden dienstplichtigen weggestuurd om een feest te houden. Voor deze doeleinden gebruiken ze in de regel hun salaris en geld dat hun familieleden hebben gestuurd. Geld gaat natuurlijk alleen naar de boodschappen. Alcohol is verboden voor dienstplichtigen. Iedereen die kan koken, maakt de nieuwjaarstafel klaar. Dit zijn natuurlijk vooral die militairen die in de keuken werken. De rest helpt ze alleen maar.

Stap 2

Op 31 december dekken de militairen de tafels in de kazerne. Meubilair wordt gerangschikt afhankelijk van het aantal personen. Soms kan de lengte van de gemeenschappelijke tafel worden uitgebreid tot de hele kazerne.

Stap 3

De voorbereiding op de vakantie begint van tevoren. Sinds half december tekenen soldaten thematische muurkranten, maken ze ansichtkaarten, knippen en plakken ze kerstboomversieringen. Dichter bij de feestdag verschijnt er een kerstboom in de kazerne, die de dienstplichtigen zelf versieren.

Stap 4

Op oudejaarsavond in de kazerne moet de tv worden ingeschakeld en afgestemd op een van de federale zenders, waar u de felicitaties van de president van de Russische Federatie kunt zien. Om middernacht heffen dienstplichtigen het glas, maar niet met champagne, zoals iedereen traditioneel doet, maar met sap, limonade of frisdrank. Het niet naleven van deze regel wordt bestraft met sancties. Immers, voordat het licht uitgaat, moeten de agenten de militairen controleren op alcoholgeur.

Stap 5

De kerstman kan heel goed op de feestdag verschijnen. En in sommige gevallen zelfs de Snow Maiden. Uiteraard met de onontbeerlijke uitdeling van cadeautjes. Om de vakantie nog leuker te maken, wordt er een speciaal nieuwjaarsprogramma opgesteld. Het kunnen wedstrijden, competities en intellectuele spelletjes zijn. Uiteraard domineren in het amusementsprogramma typisch legervermaak: wie meer en sneller uitknijpt, op buik over de kazerne kruipt, een brandende lucifer langer in de hand houdt, etc.

Stap 6

Voor degenen die zich tijdens het jaar vooral onderscheidden - ze namen actief deel aan het leven van de eenheid, toonden moed en vindingrijkheid in oefeningen, enz., schrijft het commando ontslagen uit als een nieuwjaarsgeschenk. Dit betekent dat sommige jonge soldaten het nieuwe jaar en alle nieuwjaarsvakanties thuis met hun gezin kunnen doorbrengen.

Stap 7

De soldaten die op oudejaarsavond dienst hebben of op wacht staan, vieren de volgende dag de feestdag. Dezelfde regel geldt voor officieren wiens wacht viel op een feestelijke nacht.

Aanbevolen: