Hoe Een Vriend Uit Het Leger Te Ontmoeten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Uit Het Leger Te Ontmoeten
Hoe Een Vriend Uit Het Leger Te Ontmoeten

Video: Hoe Een Vriend Uit Het Leger Te Ontmoeten

Video: Hoe Een Vriend Uit Het Leger Te Ontmoeten
Video: Een partner op uitzending: met je ziel onder je arm naar bed 2024, April
Anonim

Dembel is de droom van een soldaat, en als die uitkomt, moeten zijn vrienden hun best doen om de gelukkige niet teleur te stellen. Begin van tevoren met de voorbereiding van dit evenement om niet alles op het laatste moment te doen. Denk na over alle kleine dingen, sluit de mogelijkheid van overlays uit. Zorg ervoor dat u enkele punten afstemt met de familie van de soldaat, zodat er geen vervelende misverstanden ontstaan.

Hoe een vriend uit het leger te ontmoeten
Hoe een vriend uit het leger te ontmoeten

instructies:

Stap 1

Kom samen met al je vriendelijke gezelschap en beslis hoeveel geld je kunt doneren om een soldaat uit het leger te ontmoeten. Van dit bedrag zal het actieplan afhangen.

Stap 2

Vraag uw familieleden hoe ze besloten om de demobilisatie tegemoet te komen. Je moet begrijpen dat de familie van de vriend prioriteit heeft bij het ontmoeten van hem. De eerste dag kun je met iedereen aan tafel zitten en al je ideeën voor de komende dagen plannen. Het is onwaarschijnlijk dat de ouders hun zoon op de dag van aankomst met vrienden zullen laten gaan.

Stap 3

Denk na over wat er nieuw is in je stad tijdens de afwezigheid van een vriend. We moeten hem op de hoogte stellen van alle interessante ontdekkingen die u deed toen hij in het leger zat. Als je vriend geen vriendin heeft die op hem wacht, zoek dan een leuke, alleenstaande. Laat haar een foto van een soldaat zien en vertel haar over zijn karakter en hobby's. Neem het maar serieus genoeg, want het kan best zijn dat je nu het lot van twee mensen bepaalt.

Stap 4

Neem het meisje in uw bedrijf. Vertel je vriend niet over haar, zodat de aanwezigheid van een charmante vreemdeling een aangename verrassing voor hem zal zijn. Bestudeer de stadsrekeningen, onthoud waar je vriend in geïnteresseerd was, maak geen fout bij het kiezen van een cultureel evenement. Koop bijvoorbeeld kaartjes voor een rockconcert. Dit is leuk en de soldaat zal naar hartelust kunnen juichen en schreeuwen.

Stap 5

Plan niet om cerebrale instellingen te bezoeken, de emotionele toestand van demobilisatie is onstabiel en kan alleen verergeren onder invloed van alcohol. Vermijd conflictsituaties. Het is beter om met z'n allen een fatsoenlijk café te bezoeken, waar je de hele avond in een apart klein kamertje kunt zitten en rustig kunt luisteren naar de legerverhalen van een vriend.

Stap 6

Huur vooraf een kamer en bespreek de dinerkaart zodat je voldoende geld hebt om de bestelling te betalen. Teken grappige posters over de ontmoeting van een soldaat uit het leger en verberg ze op een afgelegen plek. Vóór de komst van het hele bedrijf zouden verschillende vrienden de hal moeten versieren met ballonnen met beschermende kleuren en voorbereide tekeningen. Je vriend die uit het leger is gekomen, zal heel blij zijn om te zien hoe goed je je hebt voorbereid op zijn terugkeer.

Aanbevolen: