Hoe Een Parelhuwelijk Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Parelhuwelijk Te Vieren
Hoe Een Parelhuwelijk Te Vieren

Video: Hoe Een Parelhuwelijk Te Vieren

Video: Hoe Een Parelhuwelijk Te Vieren
Video: Десятизаходная резьба в два направления. 2024, April
Anonim

Na 30 jaar huwelijk viert het paar een parelhuwelijk. Er wordt aangenomen dat liefde in deze periode sterker en schoner is geworden na zo'n lange reis te hebben doorstaan. Natuurlijk moet er een belangrijke datum gevierd worden om elkaar weer aan jullie geluk te herinneren.

Hoe een parelhuwelijk te vieren?
Hoe een parelhuwelijk te vieren?

instructies:

Stap 1

Houd een vrijgezellenfeest, want dit is een traditie van elke bruiloft, en laat het evenement bij zo'n belangrijke gelegenheid geen uitzondering zijn. Nodig de mensen die het dichtst bij je staan die bij je zijn geweest tijdens je lange reis naar dit evenement. Alcohol is niet uit te sluiten. Volgens een onuitgesproken traditie delen man en vrouw op deze dag hun gedachten over hun vorige leven met vrienden, en als ze nuchter thuiskomen, hebben ze geheimen.

Stap 2

Woon de ochtendkerkdienst bij op de dag van de verjaardag, steek een kaars aan voor de Moeder van God en bij de kruisiging. Als je deze dag wilt vieren volgens de tradities van generaties, ga dan naar een willekeurig water en gooi 2 parels of munten naar de bodem. Deze gewoonte symboliseert een lang leven samen. Dan moet je naar huis en, in de buurt van de spiegel, elkaar een eed van liefde en trouw afleggen.

Stap 3

Kies een locatie om uw jubileum te vieren. Het zal symbolisch zijn om een feest te organiseren op de plek waar 30 jaar geleden jullie bruiloft plaatsvond. Vergeet niet alle gedenkwaardige straten en etablissementen te bezoeken die bij uw trouwdag horen.

Stap 4

Nodig kinderen en kleinkinderen uit om uw huwelijksverjaardag te vieren, want onder andere parels worden beschouwd als een symbool van vruchtbaarheid. Het zijn trouwens uw kinderen die de kans moeten krijgen om de eerste toost uit te brengen op de viering, hun ouders te bedanken voor hun geduld met hen en met elkaar. Aan het einde van de avond moet het paar twee parels uitwisselen, die later de decoratie van de medaillons moeten worden. Er wordt aangenomen dat een verandering in de kleur van parels aangeeft dat de echtgenoten hun geloften aan elkaar niet hebben nagekomen. Natuurlijk moet dit worden behandeld met een dosis gezonde humor.

Aanbevolen: