Hoe Een Robijnen Bruiloft Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Robijnen Bruiloft Te Vieren
Hoe Een Robijnen Bruiloft Te Vieren

Video: Hoe Een Robijnen Bruiloft Te Vieren

Video: Hoe Een Robijnen Bruiloft Te Vieren
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, Mei
Anonim

De 40e huwelijksverjaardag wordt vaak robijn genoemd. Deze prachtige steen is zeer nobel. Trouwens, in de oudheid was hij het die het "koninklijke" juweel werd genoemd. Bovendien wordt hij beschouwd als een zeer krachtige talisman. De robijnrode bruiloft getuigt van het feit dat de liefde van de echtgenoten in de loop der jaren niet alleen sterker is geworden, maar ook weer oplaaide met een rode vlam.

Hoe een robijnen bruiloft te vieren
Hoe een robijnen bruiloft te vieren

instructies:

Stap 1

Je moet een robijnbruiloft vieren met familie en goede vrienden, en daarom moet je je grondig voorbereiden op zo'n belangrijk jubileum. De regels zijn vrij eenvoudig - alles moet worden gedomineerd door rood. Begin met het decoreren van de kamer en de feesttafel. Je kunt rode gordijnen ophangen, overal boeketten met mooie rode bloemen schikken, of de kamer decoreren met ballonnen.

Stap 2

Het decor van de tafel is ook het overwegen waard. Je kunt het bijvoorbeeld afdekken met een rood tafelkleed. Rood servies ziet er ook mooi en passend uit. Zet een mooi boeket met verschillende bloemen in het midden van de tafel.

Stap 3

De gerechten op tafel moeten ook "rood" zijn. Maak bijvoorbeeld een varkens- of rundvleesgerecht. Het is raadzaam om iedereen te behandelen met rode vissoorten. En als toetje kun je een cake serveren die is versierd met kersen of granaatappelpitjes.

Stap 4

De Ruby Jubilee-viering heeft een aantal tradities. De meesten van hen kwamen uit de Kaukasische volkeren. Indien mogelijk moeten de echtgenoten persoonlijk twee kersen van de boom plukken op één snede en ze opeten zonder ze te verdelen. En de botten moeten in de grond worden geplant en als een erfenis aan hun kleinkinderen worden achtergelaten.

Stap 5

Er is nog een meer symbolische en romantische traditie: de echtgenoten moeten elkaar een granaatappel "voeden". Eerst schilt de vrouw het fruit zonder een mes te gebruiken, en voedt dan de man. Terwijl ze elke korrel afscheurt, spreekt de vrouw boswoorden tegen haar man. Ze zou haar man de helft van de granaatappel moeten voeren en proberen het niet één keer te herhalen. Daarna is het de beurt aan de echtgenoot. Hij voedt zijn vrouw ook met fruitkorrels, maar hij prijst haar constant.

Stap 6

Wat betreft geschenken, sieraden met een robijn zijn natuurlijk een ideaal cadeau. De steen hoeft niet groot te zijn, want het belangrijkste is dat het ding mooi is. Trouwens, robijn heeft helende eigenschappen, omdat het de bloedsomloop en het immuunsysteem van de eigenaar positief kan beïnvloeden. Je kunt een mooie vaas of een klein souvenirbeeldje geven. Het wordt afgeraden om servies of kleding te doneren voor het 40-jarig huwelijksfeest.

Aanbevolen: