Hoe Maak Je Een Pakket?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Pakket?
Hoe Maak Je Een Pakket?

Video: Hoe Maak Je Een Pakket?

Video: Hoe Maak Je Een Pakket?
Video: Hoe maak je een hart in Speksteen met DIY pakket van SamStone 2024, Mei
Anonim

Een kleurrijk cadeauzakje is heel gemakkelijk te maken voor een klein cadeautje. Zorg daar ook voor door zelf zo'n pakket te maken. Het vereist geen zeldzame items die thuis niet te vinden zijn. Onderstaande cadeaupakket-optie is geschikt om op 23 februari aan een man te schenken, maar u kunt het pakket naar eigen inzicht zelf samenstellen.

Bekijk het pakket afhankelijk van de aankomende vakantie
Bekijk het pakket afhankelijk van de aankomende vakantie

Noodzakelijk

  • - een vel dik papier
  • - papier snijmes
  • - heerser
  • - potlood
  • - touw of touw voor handvatten
  • - een sterretje voor decoratie
  • - perforator
  • - lijm

instructies:

Stap 1

We versieren een vel papier in de vorm van camouflage met kleurpotloden, viltstiften of met behulp van applicaties. Om nog een andere reden kun je je eigen schets kiezen. En aan de andere kant van het blad tekenen we een diagram van ons toekomstige pakket. We kunnen ons leven gemakkelijker maken als we een kant-en-klaar diagram van internet downloaden en afdrukken. Hetzelfde kun je doen met een foto.

Stap 2

Nu moeten we de zak met een papieren mes langs de randen snijden en op een speciale achterkant of oppervlak plaatsen dat niet jammer is om te krassen. En druk met de botte kant van het mes de vouwlijnen aan, zodat ze makkelijker te buigen zijn.

Stap 3

We nemen PVA-lijm of iets anders en lijmen onze cadeautas.

Stap 4

Nu moet je handvatten voor de tas maken. Gaten eronder kunnen worden geponst met een perforator of eenvoudig worden uitgesneden met een mes. Als we speciale fittingen voor de gaten hebben, kan deze worden gebruikt. Je kunt de gaatjes voor de pennen ook verstevigen met gewone stukjes papier die aan de binnenkant van de tas zijn geplakt.

Stap 5

We leggen een knoop op de touwtjes onder de handvatten van onze tas, rijgen ze in de gaten en leggen de tweede knoop. Nu lijmen we een sterretje of een ander decoratief element naar keuze op het midden van de afgewerkte tas. Het is alles. Onze cadeautas is klaar.

Aanbevolen: