Hoe Maak Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Maak Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe maak je de meest prachtige sneeuwvlok van papier voor het Nieuwe jaar 2024, April
Anonim

De sfeer van de vakantie is een speciale magie die het huis met positieve en vreugde kan vullen. Met een handgemaakte kerstboom kun je veel eerder dan het nieuwe jaar in deze sfeer duiken. Je kunt alle materialen voor je werk gebruiken, een zelfgemaakte kerstboom wordt hier niet slechter van.

Hoe maak je een kerstboom voor het nieuwe jaar?
Hoe maak je een kerstboom voor het nieuwe jaar?

Noodzakelijk

  • - twee strengen groen acrylgaren;
  • - een streng acrylgaren van een andere kleur;
  • - dik karton;
  • - schaar;
  • - naald of lijm;
  • - Schots.

instructies:

Stap 1

Draai een kegel uit een vel dik karton zodat de straal van de basis ongeveer 50 centimeter is. Zet de rand van de kegel vast met een strook breed plakband, stel de basis van de kegel waterpas met een schaar zodat deze waterpas op een horizontaal oppervlak kan staan en niet op zijn kant kan vallen.

Stap 2

Knip uit de resten van dik karton twee identieke ringen met een buitendiameter van 10 centimeter en een binnendiameter van 5 centimeter.

Stap 3

Vouw de afgeknipte ringen samen en begin het groene garen er voorzichtig omheen te winden. Neem de tijd, probeer de gewikkelde draden gelijkmatig te leggen, draai om te draaien.

Stap 4

Nadat u de draden over het hele oppervlak van de ringen hebt gewikkeld, begint u de tweede laag draden te leggen, zodat u een strakke wikkeling rond de ringen krijgt.

Stap 5

Snijd de draden voorzichtig langs de rand van de buitendiameter van de ringen, zonder de ringen te scheiden, leg het bevestigingsuiteinde van de draad erin, trek stevig aan en maak de knopen vast. Nu kunt u de draden van de ringen verwijderen.

Stap 6

Knip de afgewerkte pompon af met een schaar en leg apart. Maak op dezelfde manier nog vijftig van deze pom-poms, zowel groen als gekleurd. Probeer dezelfde dichtheid te wikkelen zodat de pom-poms dezelfde grootte hebben.

Stap 7

Verdeel alle pom-poms per niveau. Neem een kartonnen kegel en bevestig verschillende kant-en-klare pompons aan de onderkant van de basis met draad en een naald of lijm. Leg de rij op een afstand van twee tot drie centimeter van de rand. De onderste rij moet zes tot acht pom-poms passen. Ga vervolgens naar de top van je boom en versterk de afgewerkte pom-poms langs het oppervlak van de kegel.

Stap 8

Probeer de gekleurde pom-poms zo te verdelen dat ze eruitzien als een kerstboom versierd met ballen. Versier de top van de boom met een gekleurde pompon.

Stap 9

Maak langs de onderkant op een kartonnen basis verschillende inkepingen (inkepingen), buig ze naar binnen en bedek hun oppervlakken met lijm. Bevestig de afgewerkte boom aan een ronde basis om te voorkomen dat hij valt. De boom is klaar.

Aanbevolen: