Hoe Maak Je Een Kerstboom Klaar Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstboom Klaar Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Maak Je Een Kerstboom Klaar Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Klaar Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Klaar Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Kinderen zien het nieuwe jaar als onderdeel van een echt wonder. En om het nieuwjaarswonder volgens al zijn canons te laten plaatsvinden, moet je goed nadenken over het nieuwjaarsevenement. Probeer zoveel mogelijk elementen met een vakantiethema te gebruiken.

Hoe maak je een kerstboom klaar voor het nieuwe jaar?
Hoe maak je een kerstboom klaar voor het nieuwe jaar?

Het is nodig

Papier, pen, kostuums, muziek

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste en belangrijkste kenmerk van deze vakantie is de groene schoonheid zelf. U kunt de boom zelf halen door een kapvergunning te verkrijgen. Er is nog een andere optie - koop het op de kerstboombazaar. Als je een natuurbeschermer bent, koop dan een kunstboom. Het geld voor de aankoop moet worden opgenomen in het bedrag dat u verwacht uit te geven aan de vakantie. Na het installeren van de spar, sta je versteld van de decoratie van de naaldvertegenwoordiger zelf en de zaal voor de viering. Vertrouw deze taak toe aan de deelnemers van de vakantie, kinderen vinden deze activiteit leuk.

Stap 2

Bedenk een vakantiescenario op basis van de leeftijd van de deelnemers. Kleine kinderen moeten niet worden verward met een complex plot en veel buitenspellen bevatten. Hoe ouder de jongens zijn, hoe "grappiger" grappen in het script kunnen zijn. Als je zelf geen karakters en woorden kunt bedenken, raadpleeg dan collecties met opties voor vieringen of ga online. Deel na de voorbereiding de rollen uit en doe wat repetities, pak kostuums en make-up op (indien nodig). Zorg voor de muzikale begeleiding, neem in de tracklist niet alleen liedjes over winter en nieuwjaar op, maar ook simpele groovy liedjes als achtergrond voor games. Bepaalde nummers zijn ook nodig om de uitgang van elk personage aan te geven.

Stap 3

Je hebt ook iemand nodig die alle nummers op tijd aanzet. Hij moet bij de repetities aanwezig zijn. Het is raadzaam om met microfoons te werken, omdat het soms moeilijk is om een menigte jongens te overtreffen. Neem de tijd om de apparatuur voor elke deelnemer aan de viering afzonderlijk in te stellen.

Stap 4

Breng het evenement van tevoren op de hoogte door aankondigingen, radiowaarschuwingen, enz. Geef de exacte tijd en plaats van de vakantie aan. Bedenk wie de kinderen zal begroeten en rond de boom zal plaatsen. Werk dan volgens het geschreven script, en als iets niet gaat zoals gepland, improviseer!

Aanbevolen: