De Laatste Oproep Markeren

Inhoudsopgave:

De Laatste Oproep Markeren
De Laatste Oproep Markeren

Video: De Laatste Oproep Markeren

Video: De Laatste Oproep Markeren
Video: Interruptie Omtzigt bij Hermans: welke beloftes nieuwe bestuurscultuur zijn uitgevoerd? 2024, Mei
Anonim

De laatste bel is een symbool van afstuderen. Dit is zowel een grappige als een droevige vakantie, niet alleen voor afgestudeerden, maar ook voor hun leraren en ouders. Vroeger waren er cijferagenda's, vlekken in notitieboekjes, langverwachte oproepen tot pauzes, knopen op stoelen en vrienden die tijdens hun studie familie zijn geworden. Schooljaren gaven me veel goede herinneringen. Je moet een vakantie doorbrengen, zodat het lang in ieders geheugen blijft. Er zijn veel plaatsen en manieren om de laatste oproep te markeren, het hangt allemaal af van uw mogelijkheden en wensen.

De laatste oproep markeren
De laatste oproep markeren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest gebruikelijke plaats voor de viering is de schooldisco in de aula. Als je binnen de muren van je eigen school bent, zul je je meer op je gemak voelen, gezelliger zijn en je geld aanzienlijk besparen. U hoeft niet lang te reizen naar de plaats van viering. Wel zal de school veel toezicht krijgen van de docenten.

Stap 2

Als de school geen geschikt pand heeft of de meeste klasgenoten stemmen om het feest buiten te houden, dan is het café de plek om aandacht aan te besteden. Huur een kleine gezellige kamer, er zullen geen vreemden zijn. Hiermee kunt u een comfortabelere en warme sfeer creëren. Wees voorbereid op aanzienlijke kosten. Bereid verschillende wedstrijden, praktische grappen en quizzen voor voor je klasgenoten, zodat de avond niet saai wordt.

Stap 3

Het is een goed idee om de laatste bel te markeren door een wandeling over het water te maken. Koop het schip van tevoren af en breng er de hele nacht door. Dit is erg handig, omdat de afgestudeerden zich niet zullen verspreiden op zoek naar verschillende avonturen en je een geweldige avond zult hebben met je hele klas. Zorg voor warme kleding, zomeravonden op het water kunnen behoorlijk koel zijn. Vergeet niet je camera of camcorder mee te nemen. Uw foto's tegen de achtergrond van water, schemering en dageraad zullen gewoonweg prachtig zijn.

Stap 4

Na de plechtige heerser kan de hele klas met een overnachting de natuur in. Neem meer eten, tenten en warme dekens mee om 's nachts warm te blijven. Ontmoet de zonsopgang met je vrienden. Als er een rivier in de buurt is, neem dan zeker hengels mee en organiseer een viswedstrijd. Maak 's avonds een vuurtje, kook vissoep, zing liedjes met een gitaar en vertel grappige verhalen uit het schoolleven. Je kunt je opsplitsen in teams en verschillende competities organiseren.

Aanbevolen: