Hoe De Laatste Oproep Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Laatste Oproep Te Vieren?
Hoe De Laatste Oproep Te Vieren?

Video: Hoe De Laatste Oproep Te Vieren?

Video: Hoe De Laatste Oproep Te Vieren?
Video: WIJ PROBEREN DE MCPLANT! HOE SMAAKT DIE? 2024, April
Anonim

De laatste bel is tegelijkertijd een droevige en vreugdevolle vakantie. Deze dag markeert het einde van een belangrijke, lange periode in het leven: school. Afscheid van lessen, docenten en klasgenoten moet je zo doen dat je het nog lang bijblijft.

Hoe de laatste oproep te vieren?
Hoe de laatste oproep te vieren?

instructies:

Stap 1

Ga met je klasgenoten, leraren en huiskamerleraar mee op een korte waterbusreis. De zon, wind, muziek, dans, communicatie in een warme sfeer met mensen die tijdens de schooljaren praktisch je familie zijn geworden, zullen een unieke sfeer creëren. Zorg ervoor dat je van tevoren een wandeling organiseert, want op deze dag kunnen er meer mensen zijn die op een motorschip willen rijden dan gratis vluchten.

Stap 2

Maak je klaar voor een busexcursie naar een interessante, mooie stad. Houd er rekening mee dat hij niet ver van uw woonplaats moet zijn, zodat de reis niet te lang duurt. Onderweg kun je kletsen, zingen, grappen maken. Wanneer je in de stad aankomt, probeer dan zowel lokale attracties als uitgaansgelegenheden te bezoeken. Het kan een café zijn, een pretpark. Er zijn verschillende organisatorische momenten: kies een plaats voor een excursie, kies een programma voor de uitvoering ervan en zorg voor vervoer.

Stap 3

Vier je laatste oproep in de natuur. Dit kan op verschillende schalen. Ga bijvoorbeeld samen picknicken met actieve en leuke spelletjes of huur een huisje bij een recreatiecentrum. Barbecue, dans en teamspelletjes zijn belangrijke attributen van zo'n feest.

Stap 4

Blijf op school na de presentatie door de directeur, de directeur en de leerkrachten. In het educatieve gebouw kun je ook plezier en originele tijd hebben. De hele klas kan bijvoorbeeld samenkomen, thee en taarten drinken, de mooiste en meest memorabele momenten tijdens hun studie onthouden. Een goede aanvulling zou een thematische zoektocht zijn. De taken in het spel moeten gerelateerd zijn aan het schoolcurriculum of aan de persoonlijkheden van je klasgenoten. Deze optie vereist praktisch geen materiaalkosten. Maar de voorbereiding is hier erg belangrijk, want je moet echt interessante taken bedenken. Informeer ook bij de schoolleiding of het hele gebouw kan worden gebruikt om te spelen.

Aanbevolen: