Hoe Was De Laatste Bel Op Scholen In Moskou?

Inhoudsopgave:

Hoe Was De Laatste Bel Op Scholen In Moskou?
Hoe Was De Laatste Bel Op Scholen In Moskou?

Video: Hoe Was De Laatste Bel Op Scholen In Moskou?

Video: Hoe Was De Laatste Bel Op Scholen In Moskou?
Video: Москва слезам не верит 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, April
Anonim

Op 25 mei ging de laatste bel voor 50 duizend afgestudeerden van de hoofdstad. De voorbereidingen voor de vakantie werden lang voor het begin van de plechtige dag uitgevoerd: elke school ontwikkelde zijn eigen script. Voor ouders en leerkrachten werden sketches gemaakt en na de line-up en het concert gingen de afgestudeerden volgens de traditie een rondje door de stad wandelen.

Hoe was de laatste bel op scholen in Moskou?
Hoe was de laatste bel op scholen in Moskou?

instructies:

Stap 1

Elegante en gelukkige afgestudeerden begonnen een paar uur voor het begin van de plechtige lijnen naar de deuren van hun inheemse scholen te komen. Studenten namen foto's met leraren en ouders, probeerden rode linten. De aula's herbergden de middelbare scholieren zelf, evenals ouders en leraren, middelbare scholieren die hun oudere kameraden kwamen feliciteren.

Stap 2

De allerlaatste belceremonie zelf is altijd heel ontroerend en bijna alle afgestudeerden gaven toe dat ze overweldigd waren door gemengde gevoelens. Deze dag wordt natuurlijk het begin van een nieuw leven, wat natuurlijk vreugde brengt, maar het is ook in veel opzichten verdrietig, omdat je afscheid moet nemen van de school, die al 11 jaar het tweede thuis is voor zijn leerlingen.

Stap 3

“Het gaat er niet om waar iedereen naartoe gaat, wat ze in het leven gaan doen, maar om het unieke gevoel dat er iets gaat veranderen. En dit is het belangrijkste en meest interessante ', zeggen afgestudeerden van een van de scholen.

Stap 4

Er werden veel afscheidswoorden gehoord van leerkrachten en ouders. Allereerst zijn ze trots op hun leerlingen en kinderen. Deze dag bleek buitengewoon emotioneel te zijn: zowel glimlachen als tranen straalden op de jonge gezichten. Aan het einde van de plechtige lijnen gingen voormalige schoolkinderen naar traditionele festiviteiten in parken en dijken.

Stap 5

Er werden vakantieconcerten georganiseerd voor afgestudeerden in Moskou. Veel straten waren afgesloten zodat jonge mensen veilig door de hoofdstad konden lopen, en sommigen gingen zelfs liever met plezierboten mee op een kleine cruise langs de rivier de Moskou. In totaal werden meer dan honderd schepen verhuurd.

Stap 6

Om veiligheidsredenen werd de verkoop van alcohol dit jaar beperkt om onvoorziene situaties te vermijden. Daarnaast waren er vrijdag meer dan drieduizend politieagenten in Moskou aanwezig.

Stap 7

De feestelijke vakantie werd afgesloten met vuurwerk. Afgestudeerden hebben drie dagen om te rusten en een belangrijke gebeurtenis te vieren, en om zich voor te bereiden op de komende eindexamens, waarvan de eerste is gepland op 28 mei.

Aanbevolen: