De Laatste Oproep Plaatsen

Inhoudsopgave:

De Laatste Oproep Plaatsen
De Laatste Oproep Plaatsen

Video: De Laatste Oproep Plaatsen

Video: De Laatste Oproep Plaatsen
Video: Zomer in Gelderland 27 augustus 2021 - Kerkwijk 2024, Mei
Anonim

De laatste bel gaat voor elke afgestudeerde school, die zijn jeugd achter zich laat en hem uitnodigt tot volwassenheid. Traditioneel wenden leraren zich tot oud-studenten met afscheidstoespraken, een plechtige lijn wordt samengesteld. Deze dag zal voor altijd in de herinnering blijven. Hoe de laatste oproep plaatsen?

De laatste oproep plaatsen
De laatste oproep plaatsen

instructies:

Stap 1

Ontdek welke tradities zich in de school hebben ontwikkeld met betrekking tot de viering van de "Laatste Oproep". Ergens is een algemeen scenario ontwikkeld voor afgestudeerden, in andere onderwijsinstellingen bereidt de elfde klas de viering zelf voor. Op de een of andere manier is het op deze dag gebruikelijk om felicitaties te horen van de directeur en de administratie, ontroerende toespraken van ouders, afscheidswoorden van leraren voor het behalen van de laatste examens, de overgang van kinderen naar volwassenheid. De klassenleraar somt de resultaten van het jaar op. Eersteklassers nodigen afgestudeerden uit voor de plechtige schoollijn, lezen naïeve gedichten voor, geven bloemen en zetten bellen op met een lint om hun nek. Soms worden kleine souvenirs gepresenteerd in de vorm van notitieboekjes en pennen. Op weg naar de aula worden elfdeklassers besprenkeld met kleurrijke papieren confetti, bloemblaadjes, snoepjes, kleine koperen muntjes alle schoolkinderen, overal klinken liedjes van afscheid van school, wals wordt gedanst. De viering bereikt zijn hoogtepunt wanneer een van de afgestudeerden op zijn sterke schouders een elegante eersteklasser draagt die op zijn sterke schouders een belletje laat rinkelen.

Stap 2

Ontwikkel een script voor een vakantieconcert. In de regel wordt de viering door de afgestudeerden zelf voorbereid met behulp van de school of de tiende klas. Felicitaties kunnen het beste worden afgewisseld met creatieve optredens, liedjes, gedichten, humor. Ook basisschoolkinderen kunnen deelnemen aan het concert, omdat ze het hele jaar door verschillende kringen en masterclasses hebben gevolgd en iets hebben geleerd. Als het budget van de school het toelaat, kunnen ze de uitvoering van artiesten, zangers bestellen.

Stap 3

Wees creatief. Verdun de plechtigheid van "The Last Call" met verhalen uit verschillende sprookjes met je favoriete helden, die speciaal in de zaal waren om afscheidstoespraken te houden. Zorg voor de kostuums. Je kunt voor de grap een examen voor leraren afleggen en ze vervolgens belonen met grappige brieven en diploma's. Schrijf op bekende melodieën verzen die de persoonlijkheid van leraren of afgestudeerden weerspiegelen.

Stap 4

Afgestudeerden kunnen in overleg met de directeur een gift doen aan de school. Als het budget het niet toelaat, gebruik dan het symbool. In sommige scholen planten afgestudeerden een boom op de Dag van de Laatste Klok als teken van herinnering aan zichzelf en wensen van voorspoed aan de onderwijsinstelling.

Stap 5

Je kunt “The Last Call” afsluiten met een kleine sketch, zittend aan een gedekte tafel, of een wandeling met de hele klas op een romantische plek in de stad.

Aanbevolen: