Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Pasgeboren Persoon?

Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Pasgeboren Persoon?
Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Pasgeboren Persoon?

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Pasgeboren Persoon?

Video: Hoe Maak Je Een Cadeau Voor Een Pasgeboren Persoon?
Video: Origami handtas eenhoorn, beer en konijn | DIY Hoe maak je een papieren zak 2024, Mei
Anonim

Er is een baby geboren uit vrienden of familieleden, en ik wil hen feliciteren met een origineel en nuttig geschenk. De vraag rijst: cosmetica voor persoonlijke hygiëne, luiers, babyvoeding zijn noodzakelijke dingen, maar ze worden snel geconsumeerd. Kinderwagens, kinderbedjes, speelgoed, kledingkast zijn noodzakelijke goederen, maar onpersoonlijk. Metrieken, geborduurd en opgehangen in een lijst aan de muur, zijn een individueel geschenk, maar worden in het dagelijks leven weinig gebruikt. Hoe alles combineren?

wat een pasgeboren baby te geven?
wat een pasgeboren baby te geven?

Borduur de metriek op een kledingstuk, of nog beter op een handdoek. En het is niet nodig om de afbeelding op de hele luier te borduren, het is voldoende, in ieder geval de geboortedatum of de naam op de slofjes, en niemand zal ze aan iemand willen geven. Welnu, een handdoek, en in het algemeen, kan voor het leven bij de eigenaar blijven.

Als een man een geschenk maakt, kan hij een brander gebruiken en afbeeldingen maken met metrische gegevens op tablets, houten blokken of constructeurs, en het aan andere, meer kortstondige geschenken bevestigen. En nog origineler - om patronen en meetwaarden direct op de houten delen van een wieg of ander meubilair uit te branden, schilder een kinderwagen met een patroon - maar dit is voor bijzonder begaafde vakmensen.

En als er geen tijd, geen talent, geen extra geld is, dan kun je in ieder geval een paar kranten kopen met een nummer dat samenvalt met de geboortedatum. En vraag de ouders om dit pakket achttien jaar aan het kind te geven - laat hem weten wat er op zijn verjaardag in de wereld gebeurde.

Aanbevolen: