Hoe Feliciteer Je De Dag Van Een Gezondheidswerker?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je De Dag Van Een Gezondheidswerker?
Hoe Feliciteer Je De Dag Van Een Gezondheidswerker?

Video: Hoe Feliciteer Je De Dag Van Een Gezondheidswerker?

Video: Hoe Feliciteer Je De Dag Van Een Gezondheidswerker?
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

De Dag van de Medische Arbeider wordt gevierd op de derde zondag in juni. Op deze dag is het gebruikelijk om niet alleen gespecialiseerde artsen te feliciteren, maar ook verpleegkundigen, verloskundigen, paramedici, laboratoriumassistenten, verplegers en ontsmettingsmiddelen - iedereen die op een of andere manier te maken heeft met de diagnose, behandeling en preventie van ziekten.

Hoe feliciteer je de dag van een gezondheidswerker?
Hoe feliciteer je de dag van een gezondheidswerker?

instructies:

Stap 1

Gebruik de oude beproefde methode. Maak een muurkrant met felicitaties. Naast de goede wensen aan het hele team van de kliniek of het ziekenhuis, kunt u persoonlijke felicitaties schrijven. Knip hiervoor figuren van mensen uit tijdschriften, plak er foto's van personeelshoofden op en voeg grappige inscripties toe. In dit geval zijn verschillende grappen en anekdotes over artsen en medisch personeel geschikt.

Stap 2

Organiseer stripwedstrijden voor zorgprofessionals. Competities kunnen zowel snelheidswedstrijden omvatten, bijvoorbeeld het leveren van 10 schoten aan grote poppen, als spellen zoals "City", maar met de namen van ziekten. Alle medische professionals kunnen in twee groepen worden verdeeld en er kunnen onderlinge competities worden gehouden. Na het einde van de wedstrijden moet je felicitaties zeggen en geschenken geven.

Stap 3

Zorg voor een theatervoorstelling waarin elk van de medewerkers van de medische instelling zich kan herkennen. Als script kun je elke aflevering uit tv-series over artsen gebruiken, bijvoorbeeld Ambulance, House Doctor of Clinic. Bovendien hebben ze veel heldere en zeer levensechte karakters. Het belangrijkste is om een gevoel voor verhoudingen te behouden, grappen te bedenken en te proberen niemand te beledigen.

Stap 4

Aangezien Medical Worker's Day in de zomer wordt gevierd, viert u een feest in de natuur. U kunt een korte boottocht maken langs de rivier of de stad uit. Afhankelijk van het gekozen amusementsprogramma kunnen medische hulpverleners een bosmonster of een watermonster feliciteren. Natuurlijk moet het ervaren personeel het sprookjesfiguur genezen, of op zijn minst een diagnose stellen voordat de felicitaties worden uitgesproken.

Aanbevolen: