Wat Een Dokter Te Geven Op De Dag Van Een Gezondheidswerker?

Inhoudsopgave:

Wat Een Dokter Te Geven Op De Dag Van Een Gezondheidswerker?
Wat Een Dokter Te Geven Op De Dag Van Een Gezondheidswerker?

Video: Wat Een Dokter Te Geven Op De Dag Van Een Gezondheidswerker?

Video: Wat Een Dokter Te Geven Op De Dag Van Een Gezondheidswerker?
Video: Huisarts vertelt: "Op deze punten let ik bij coronaklachten" 2024, April
Anonim

Op 16 juni vieren mensen die iets met geneeskunde te maken hebben, of het nu dokters, verpleegsters, verpleegsters, verplegers of verpleegsters zijn, hun professionele feestdag - de Dag van de Medisch Arbeider. Iedereen weet dat het medische beroep complex is en verantwoordelijkheid vraagt. Elke dag bestrijden artsen virussen, infecties, verkoudheden en andere ziekten om levens te redden. Het is hiervoor dat ze dankbaarheid verdienen tijdens hun professionele vakantie.

Wat een dokter te geven op de dag van een gezondheidswerker?
Wat een dokter te geven op de dag van een gezondheidswerker?

Sommigen van jullie zullen zeker familieleden, kennissen of vrienden hebben die op medisch gebied werken, en je moet een beetje nadenken over het geschenk, zodat het voor hen een prettige herinnering aan jou blijft.

Medic's Day cadeau-ideeën

U kunt uitstekende cadeau-opties ophalen voor deze professionele vakantie van arbeiders - artsen. Het is waarschijnlijk het beste om presentaties te geven over een medisch thema. Je kunt bijvoorbeeld een sculptuur presenteren in de vorm van een beker met een slang erover gebogen; beeldjes vergelijkbaar met het beroep van de begaafde gezondheidswerker; mok met het opschrift "To the best doctor!" of iets dergelijks; een figuur van een verpleegster die een wit gewaad draagt.

Ook kun je iets uit de categorie toffe souvenirs halen. Het kan zijn: een gouden phonendoscoop op een glazen standaard, een pen in de vorm van een spuit. Een asbak met longen is geschikt voor een longarts, een souvenir scalpel voor een chirurg, een XXXL hamer voor het controleren van zenuwen door een neuroloog, grappige springende ogen of een megagrote bril zijn geschikt voor een oogarts. Een set van een pen, een slingerontspanner en een receptenblok passen absoluut bij elke arts.

Zeer goede anti-stress kits, bestaande uit een set bonbons, een fles kwaliteitsalcohol en een schijf met ontspannende muziek verpakt in een witte doos met een rood kruis.

Leuke verrassingen op Medisch Arbeidersdag

Verrassingsgeschenken zijn ook relevant. Het kan het boek "The Hippocratic Eath" zijn - schijnbaar een gewoon boek, je opent het en er is een minibar voor twee of drie flessen, of gewoon een cool damast met aesculapius.

Als de dokter je naaste familielid is, bijvoorbeeld een moeder, kun je hem niet alleen coole, maar ook nuttige geschenken geven. Voor een vrouw zijn alle huishoudelijke apparaten perfect, bijvoorbeeld een multicooker, een magnetron, een snelkookpan, een koffiezetapparaat, een sapcentrifuge, een dubbele boiler, een keukenmachine, een koffiemolen en ander keukengerei.

Een cadeau voor een moeder, tante of zus kan een cadeaubon zijn voor een massagesalon of een sauna, laat hem een pauze nemen van harde en lange werkdagen.

Als je een afspraak hebt met een dokter op zijn professionele vakantie, kun je wat handige kleine cadeautjes pakken - een pennenhouder, een puntenslijper, een visitekaarthouder, koffie of thee. Vergeet niet de arts mondeling te feliciteren of een wenskaart bij het cadeau te voegen!

Aanbevolen: