Wat Is De Naam Van De Bruiloft Op 28-jarige Leeftijd?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Naam Van De Bruiloft Op 28-jarige Leeftijd?
Wat Is De Naam Van De Bruiloft Op 28-jarige Leeftijd?

Video: Wat Is De Naam Van De Bruiloft Op 28-jarige Leeftijd?

Video: Wat Is De Naam Van De Bruiloft Op 28-jarige Leeftijd?
Video: ILAY STEEKT CONTINU ZIJN MIDDELVINGER OP! | VLOG #103 / FAMILIE VLOGGERS 2024, April
Anonim

Iemand trouwt maar één keer in zijn leven, terwijl iemand tijd heeft om 5-6 huwelijken te bezoeken. Degenen die onmiddellijk een echtgenoot voor het leven kiezen, kunnen trots zijn op zichzelf en hun gezin en elk jaar hun huwelijksverjaardag vieren. Elk zo'n jubileum heeft zijn eigen naam en tradities die ermee verbonden zijn.

Wat is de naam van de bruiloft op 28-jarige leeftijd?
Wat is de naam van de bruiloft op 28-jarige leeftijd?

De gelukkigste dag is een bruiloft

Meisjes weten van kinds af aan dat de gelukkigste dag in hun leven een bruiloft is. Mannen streven meestal niet zo naar hem. Maar natuurlijk hebben ze een aanbod gedaan aan hun uitverkorene, en ze voelen zich gelukkig. Op hun trouwdag denken de pasgetrouwden na over hoe het leven eruit zal zien, ze hopen dat ze nog vele jaren of zelfs voor altijd samen zullen zijn.

Maar pasgetrouwden hebben soms te maken met ongepland hard leven van alledag. Volgens statistieken gaan veel huwelijken in het eerste jaar van het huwelijk stuk.

Des te waardevoller is de ervaring van mensen die zich niet hebben vergist in hun keuze en al meer dan een decennium samenwonen. Door de jaren van hun leven samen leerden ze elkaar te waarderen en te begrijpen, elkaar te vergeven. Elk jaar is het voor deze mensen een feestdag, de verjaardag van hun leven samen: ze woonden nog 1 jaar samen, gedurende dit jaar werden ze nog hechter.

Gelukkige echtgenoten vergeten de datum van hun huwelijk niet. Vroeger was het gebruikelijk om alleen het eerste huwelijksjaar en ronde dates te vieren. Bijzonder plechtig waren de jubilea 25 jaar na de bruiloft, toen de zilveren bruiloft werd gevierd, en 50 jaar later, op de dag van de gouden bruiloft.

Nikkel - een symbool van de kracht van gevoelens

Misschien omdat het aantal echtscheidingen toenam, werd elk jaar samenwonen meer gewaardeerd. Nu heeft elk jaar zijn eigen naam. Dus de bruiloft, gevierd na 28 jaar huwelijk, begon nikkel te heten.

Nikkelmetaal is hard en duurzaam, het is goed gepolijst en heeft magnetische eigenschappen, dat wil zeggen, het heeft precies dezelfde eigenschappen als het huwelijk van echtgenoten die hun huwelijksverjaardag vieren.

Meestal verzamelen op deze dag de helden van de gelegenheid vrienden en familieleden. De vakantie, die 28 jaar geleden voor hen begon, gaat door, maar nu zijn hun kinderen en soms kleinkinderen naast hen. Nu het paar vertrouwen in elkaar heeft, slaagden ze erin om kinderen op te voeden, een huis te bouwen en een boom te planten. Deze keer is er een echte reden voor vreugde en plezier.

28 jaar huwelijk vieren

Op de 28e huwelijksverjaardag ontmoeten ze, net als op de trouwdag, gasten, regelen een feest, houden prijsvragen en nemen felicitaties in ontvangst.

Soms krijgen echtgenoten geschenken die van generatie op generatie in hun familie zullen worden doorgegeven. Een stevig stamboekboek in leer gebonden met nikkel, zal openen op de verjaardag van huwelijken en geboorten van kinderen.

Welke bruiloft is compleet zonder cadeaus? Meestal geven familieleden wat het gezin het meest nodig heeft, maar voor een nikkelhuwelijk is het gebruikelijk om - zoals de naam al aangeeft - alleen nikkel te geven. Dit kunnen bijvoorbeeld schalen zijn, een kandelaar, een sigarettenkoker of een soort sieraad gemaakt van dit metaal.

28 jaar is geen rond jubileum, daarvoor werd het helemaal niet gevierd. Maar voor gelukkige echtgenoten is dit een belangrijke datum, en ze zullen het zeker vieren.

Aanbevolen: