De Geheime Bruiloft Van Sasha Savelyeva En Kirill Safonov

Inhoudsopgave:

De Geheime Bruiloft Van Sasha Savelyeva En Kirill Safonov
De Geheime Bruiloft Van Sasha Savelyeva En Kirill Safonov

Video: De Geheime Bruiloft Van Sasha Savelyeva En Kirill Safonov

Video: De Geheime Bruiloft Van Sasha Savelyeva En Kirill Safonov
Video: Эксклюзивное видео с годовщины свадьбы Александры Савельевой и Кирилла Сафонова 2024, April
Anonim

De memorabele gebeurtenis vond plaats op 17 april 2010. Dit vreugdevolle feit bleef echter heel lang geheim. Een getrouwd stel houdt er niet van om reclame te maken voor hun persoonlijke leven.

Bruiloft van Sasha Savelyeva en Kirill Safonov
Bruiloft van Sasha Savelyeva en Kirill Safonov

Boven de hoofden van de deelnemer van de eerste "Star Factory" en de solist van de "Factory" -groep Alexandra Savelyeva en de sterren van de tv-serie "Tatiana's Day" Kirill Safonov, luidden de huwelijksklokken op 17.07.10. Hoe ging het allemaal beginnen?

Sasha Savelyeva's kennis met haar man

De toekomstige echtgenoten ontmoetten elkaar in een van de nachtclubs. Kirill zette zelf de eerste stap: hij kreeg het telefoonnummer van Sasha en belde. De eerste sms'jes met uitingen van gevoelens zijn door Kirill in mysterieus Hebreeuws geschreven, om haar volgens hem niet af te schrikken. Er volgde een correspondentie, met als hoogtepunt een ontmoeting.

Daarna wervelde een draaikolk van liefde het paar rond. Een grote rol bij het promoten van de roman werd gespeeld door de gemeenschappelijke vriend van de acteur en zanger, producer van musicals Ekaterina von Gechmen-Waldeck. De relatie ontwikkelde zich zo snel dat Alexandra na 3 weken haar uitverkorene aan haar ouders voorstelde. "We keurden de keuze van onze dochter meteen goed", zegt de vader van de zanger, doctor in de natuurkunde en wiskunde.

Sasha en Kirill maakten een reis naar Israël, waar de 15-jarige dochter van de acteur, Anastasia, woont. De meisjes vonden al snel een gemeenschappelijke taal en werden vrienden. Kirill's moeder Galina Semyonovna accepteerde graag de toekomstige schoondochter en presenteerde haar haar boeken. Het leeftijdsverschil van 10 jaar deert het paar niet in het minst. Integendeel, Sasha verklaarde in interviews met verschillende media dat ze het prettig vindt als een persoon helemaal "gebouwd" is en niet veranderd hoeft te worden.

Hoe Kirill Safonov Sasha Savelveoy ten huwelijk vroeg

Het voorstel werd gedaan in de meest romantische setting. Eens, tijdens een wandeling in Strogino, waar de ouders van de bruid wonen, besloot iedereen naar de kerk te gaan. En daar, voor de icoon van Cyrillus en Methodius, geknield op één knie, handen zwetend van opwinding, haalde de acteur de felbegeerde fluwelen doos met een ring tevoorschijn en bood zijn geliefde hand en hart aan. Toestemming volgde onmiddellijk. Hoewel dit evenement al in juli 2009 plaatsvond, vanwege de opnames en concerten van het paar, werd de bruiloft lange tijd uitgesteld.

Voorbereiding voor de bruiloft van Sasha Savelyeva

Het paar nam een onbegrijpelijke taak op zich - om in het geheim een feest te organiseren. De geliefden wilden dat dit kleine feest alleen van hen zou zijn en van niemand anders. Een paar maanden voor de bruiloft huurden ze een appartement dat verrassend leeg was. Dit speelde in de kaart van hun fantasieën, die Alexandra en Kirill in het interieur belichaamden.

De trouwfoto van Sasha Savelyeva

De bruiloft van Sasha Savelyeva
De bruiloft van Sasha Savelyeva

De trouwjurk van Sasha Savelyeva

De jurk van de bruid is gemaakt door de kostuumontwerper van de Fabrika-groep, naar verluidt voor het filmen van een nieuwe video. De enige, afgezien van familieleden, die op de hoogte was van het aanstaande evenement, was de producer van de zanger Igor Matvienko, van wie ze om zegeningen vroeg als een tweede vader. Het pak van de bruidegom is een paar dagen voor de bruiloft gekocht.

Volgens de traditie bracht de bruid de laatste nacht door voordat ze het gezinsleven binnenging in het huis van haar ouders, en tot de heilige dag zag Cyril Alexandra niet in een trouwjurk.

Sasha Savelyeva is getrouwd

Bruiloft van Sasha Savelyeva en Kirill Safonov
Bruiloft van Sasha Savelyeva en Kirill Safonov

De bruiloft vond plaats op het landgoed Tsaritsyno. De medewerkers van de burgerlijke stand beloofden de heilige stilte te bewaren. Voorbijgangers, slenterend door het park, reageerden begripvol op het verzoek om de viering niet te filmen met mobiele telefoons en camera's.

De ceremonie werd alleen bijgewoond door de ouders en beste vrienden van de pasgetrouwden. Het evenement werd gebouwd in de geest van de 18e eeuw en een strijkkwartet voerde de Mars van Mendelssohn en de huwelijkswals uit.

Een paar dagen later onthulden de pasgetrouwden eindelijk een feest voor vrienden, waar ze aankondigden dat ze man en vrouw waren geworden. Zonder vreugde en enthousiasme te verbergen, gaf het paar interviews aan tal van tijdschriften, waar ze opgewonden hun mooie liefdesverhaal vertelden. In de toekomst hebben de echtgenoten een baan en natuurlijk een lang en gelukkig leven.

Aanbevolen: