Hoe Een Geheime Bruiloft Te Regelen

Hoe Een Geheime Bruiloft Te Regelen
Hoe Een Geheime Bruiloft Te Regelen

Video: Hoe Een Geheime Bruiloft Te Regelen

Video: Hoe Een Geheime Bruiloft Te Regelen
Video: Zo ga je slim om met een erfenis of schenking • Kijker aan Z 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van mensen die van elkaar houden. Er is een gemeenschappelijke traditie om een huwelijksfeest groots en duur te vieren, veel gasten uit te nodigen, plezier te hebben met een luidruchtige menigte, toast uit te brengen en "bitter" te roepen! Maar niet alle stellen vinden het leuk. Iemand wil in het geheim een huwelijk registreren voor iedereen - het is hun eigen zaak.

Hoe een geheime bruiloft te regelen
Hoe een geheime bruiloft te regelen

Als je vastbesloten bent om te trouwen, bepaal dan eerst een trouwdatum. Bespreek hoe u zich deze dag voorstelt. Zijn je ouders, naaste familieleden op de hoogte van deze gebeurtenis, of vertel je liever aan niemand iets over de huwelijksaangifte. Beslis of je van plan bent om de bruiloft te vieren, zelfs als het samen is, of alleen maar te tekenen. Wanneer dergelijke punten zijn opgehelderd, dient u een aanvraag in bij de burgerlijke stand op de datum van uw keuze.

Het belangrijkste hier is om het onderling eens te zijn over wie van je aanstaande evenement op de hoogte zal zijn en wie niet, zodat schaamte niet naar buiten komt, voor het geval een van de pasgetrouwden zich uitspreekt.

Denk nu aan je kostuums, of het nu gewone vrijetijdskleding is of nog steeds mooie, feestelijke kleding. Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie elkaar in de watten leggen en plechtig kleden, op een bijzondere manier, een bruiloft is tenslotte een ongewone dag.

Als je een bruiloft regelt omdat je het geld niet hebt om het te vieren, kom dan gewoon samen op de afgesproken tijd naar de burgerlijke stand en teken, maak dan samen een wandeling langs de mooie plekjes. Als je wilt, kun je een fotograafvriend uitnodigen om deze kostbare momenten vast te leggen. Waarschuw hem natuurlijk dat je bruiloft voor iedereen een geheim is, maar er is nog steeds een risico dat hij iemand kan vertellen, maar je hebt foto's. Vroeg of laat gaan de kaarten open en zal iedereen weten dat jullie al lang een man en vrouw zijn, maar dat zal veel later zijn, niet nu.

Als je deze dag gewoon samen wilt doorbrengen, dan kun je het beste op reis gaan. U kunt de huwelijksregistratie afspreken in het land waar u heen gaat, of u kunt er direct na het schilderen naar toe gaan. Beide opties zijn goed. Houd er wel rekening mee dat als je van plan bent om in een ander land te tekenen, je daar van tevoren moet gaan kijken wat hiervoor nodig is, aangezien de omstandigheden overal anders kunnen zijn en je hier klaar voor moet zijn.

Als je bang bent dat vrienden en familieleden beledigd zullen zijn als ze erachter komen dat je in het geheim bent getrouwd, kun je gemakkelijk verwijzen naar het feit dat je je huwelijk in een ander land hebt geregistreerd en daarom niemand hebt uitgenodigd. Het zou goed zijn om je ouders op de hoogte te stellen van je voornemen, al was het maar om ethische redenen. Ze zijn de mensen die het dichtst bij je staan, niemand zal meer van je houden dan zij. Maar situaties zijn natuurlijk anders, het is aan jou of je ze op de hoogte stelt of niet.

Wat je ook doet, het belangrijkste is dat je huwelijk sterk is en dat je liefde eindeloos en wederzijds is. Wees blij en geliefd!

Aanbevolen: