Hoe Tafels Te Regelen Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Tafels Te Regelen Op Een Bruiloft
Hoe Tafels Te Regelen Op Een Bruiloft

Video: Hoe Tafels Te Regelen Op Een Bruiloft

Video: Hoe Tafels Te Regelen Op Een Bruiloft
Video: 15 tips voor een duurzame bruiloft 2024, Maart
Anonim

Om de bruiloft perfect te laten verlopen, is het belangrijk om met alle kleine dingen rekening te houden. Alles is belangrijk: van het haar en de manicure van de bruid tot de opstelling van de tafels in de feestzaal. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

De opstelling van tafels voor een bruiloftsbanket kan anders zijn
De opstelling van tafels voor een bruiloftsbanket kan anders zijn

instructies:

Stap 1

De meest traditionele is de opstelling van trouwtafels in de vorm van de letter P. Aan de kortere hoofdtafel (dwarsbalk van "P") zitten de pasgetrouwden, naast hen zitten ouders, getuigen en gasten zitten aan lange tafels.

Stap 2

Ook is het gebruikelijk om trouwtafels in een T-vorm te plaatsen. De pasgetrouwden zitten aan het hoofd en de gasten nemen tegenover elkaar plaats aan een lange tafel (poot van "T"). Deze zitoptie kan worden vereenvoudigd als de ruimte voor het bruiloftsbanket niet in breedte verschilt. En er zijn niet meer dan 30-40 mensen gepland. Voor een dergelijk geval wordt een gewone lange tafel geïnstalleerd, aan het hoofd waarvan de bruidegom en de bruid zitten, terwijl de gasten eraan zitten. Als er veel gasten zijn, kunnen de tafels worden gerangschikt in de vorm van de letter "Ш".

Stap 3

De Europese variant van het regelen van trouwtafels heeft de voorkeur voor grote kamers. In dit geval worden er veel tafels rond de hal geplaatst, die elk zijn ontworpen voor 4-6 personen. Variaties op deze methode: opstelling in het Engels - de pasgetrouwden zitten aan een aparte tafel en de tafels van de gasten zijn gegroepeerd rond de plaats waar de pasgetrouwden zijn neergestreken;

opstelling in het Italiaans - de tafels van de gasten zijn gerangschikt rond de hal en er is een speciaal podium gebouwd voor de tafel van het pasgetrouwde stel.

Stap 4

De Amerikaanse manier van arrangement is geen traditioneel feest, maar een buffet of buffet. De gasten gaan niet op hun stoel zitten, maar dwalen tussen de lange tafels met hapjes en leggen de stukken die ze lekker vinden op hun bord.

Aanbevolen: