Hoe Een Bruiloft Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Regelen?
Hoe Een Bruiloft Te Regelen?
Anonim

De aanvraag is ingediend bij de burgerlijke stand. Jij bent de bruid en bruidegom. Voor de boeg liggen prettige klusjes die verband houden met een van de meest vreugdevolle en angstige gebeurtenissen in je leven, en natuurlijk opwinding: heb je alles voorzien? Ben je wat vergeten?

bruiloft
bruiloft

instructies:

Stap 1

Om geen enkel belangrijk moment van uw opwinding te missen, moet u deze momenten op papier vastleggen. Simpel gezegd, maak een plan met de belangrijkste punten:

- locatie van het feest: thuis? feestzaal? de boezem van de natuur? landhuis? de bergen?

- het scenario van het festival;

- het aantal gasten, hun lijst met namen, leeftijd, categorieën, temperament - hier moet uiteindelijk rekening mee worden gehouden bij het opstellen van het script;

- de financiën die je hebt om de bruiloft te vieren, de geschatte kosten van alle fasen van het bedrijf: feest, muziek, bloemen, rituelen, enz.

Stap 2

Nadat je de locatie voor de vakantie hebt gekozen, zul je op de een of andere manier het probleem oplossen met de eigenaardigheden van het menu: in de feestzaal zal het er een zijn, maar tijdens een picknick zal het heel anders zijn.

Stap 3

Zorg voor originele uitnodigingen. Of het nu gedichten op ansichtkaarten zijn, of teksten op leer of hout. Of misschien nodigt u gasten uit met behulp van flitsberichten die in uw stem spreken!

Stap 4

Een brood, een bruidstaart, bloemen, een jurk en een boeket, een sluier en een kapsel voor de bruid, trouwringen voor pasgetrouwden zijn traditionele huwelijksattributen, het is gewoon onmogelijk om het uit het oog te verliezen. En mis het nog steeds niet.

Stap 5

Een bruiloft is een feest waar veel geschenken worden gegeven. Of misschien geven aan degenen die kwamen om uw vreugde te delen? Als elk van uw gasten een klein souvenir (striptekening, epigram, ansichtkaart) als souvenir ontvangt, zal ieders humeur nog meer verbeteren en zal het feest een succes zijn als nooit tevoren!

Stap 6

Het is natuurlijk beter om het script toe te vertrouwen aan een ervaren presentator met een goede aanbeveling. Maar om uw vakantie wat meer pit te geven, raden we u aan iets bijzonders in het programma op te nemen: fotografie, gasten in historische kostuums kleden; een masterclass oosterse dans van een professionele danser of een leuke sushi-les van een even professionele chef-kok.

Stap 7

Welnu, om de gasten helemaal tevreden te stellen, geef ze elk een heliumballon (je gebruikt ze waarschijnlijk om de plaats van het feest te versieren). En nu - aandacht: een, twee, begin! Laat tientallen lichtgekleurde ballen tegelijk de hemel in vliegen! Waarom geen prachtig gezicht?

Aanbevolen: