Hoe Tafels Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Tafels Te Versieren?
Hoe Tafels Te Versieren?

Video: Hoe Tafels Te Versieren?

Video: Hoe Tafels Te Versieren?
Video: Hoe Vertel Je Iemand Dat Je Haar Leuk Vindt 2024, April
Anonim

Zelfs een gewoon diner kan feestelijk worden gemaakt door de tafel elegant te versieren. Om dit te doen, heb je een beetje nodig - een geweven tafelkleed en linnen servetten in felle kleuren. Maar wanneer u de tafel dekt voor een belangrijke gebeurtenis, moet u het proberen.

Hoe tafels te decoreren
Hoe tafels te decoreren

instructies:

Stap 1

Om de versierde tafel er elegant uit te laten zien, moeten het tafelkleed en de servetten zorgvuldig worden gestreken. Gerimpelde stof kan elk interieur verpesten.

Stap 2

Gebruik twee tafelkleden van verschillende tinten voor decoratie. Leg er een zodat de randen van de stof bijna tot op de grond lopen. Rol de andere op tot een vierkant en leg deze erop. Servetten en kaarsen moeten overeenkomen met de kleur van een van de spreien.

Stap 3

Effen gekleurde schalen zijn geschikt voor elke tafel. Het decor is eenvoudig daarop af te stemmen. Als het bestek licht is, gebruik dan donkere tinten voor decoratie - blauw, smaragdgroen, bordeauxrood. Als de gerechten donker zijn, is het beter om een tafelkleed en servetten in lichte kleuren te kiezen.

Stap 4

Kaarsen zijn geschikt voor het dekken van de dag- en avondtafels. Overdag dienen ze als interieuritem en 's avonds als extra lichtbron. Elegante, hoge kaarsen in exquise kandelaars maken van elke maaltijd een feest.

Stap 5

Kies bloemen voor tafeldecoratie in overeenstemming met de algemene stijl. Als het tafelkleed, de servetten en de borden wit zijn, is een boeket kleurrijke planten geschikt. Regenboogasters, sappige tulpen, bonte irissen geven kleur aan het rustige decor.

Stap 6

Als er al genoeg kleuren op tafel liggen, verzamel het boeket dan in effen kleuren. Witte of rode rozen in een korte vaas passen in bijna elk gekleurd interieur. Kies een transparant of wit glazen vat voor een boeket. De vaas mag de aandacht niet afleiden van de planten.

Stap 7

Rol servetten op met een koker, driehoek of maak er mooie figuren van. Voor de buis heb je een speciale ring nodig die bovenop wordt geplaatst en de stof bij elkaar houdt. In het midden van de driehoek kun je een bloem of een ronde kaars plaatsen.

Stap 8

Zorg ervoor dat 2-3 tonen aanwezig zijn in het ontwerp van de tafel, niet meer. Het ontwerp, gemaakt in één kleur - wit, rood, geel, ziet er erg elegant uit. Aan zo'n tafel zal niets anders dan elkaar de aandacht van de gesprekspartners afleiden.

Aanbevolen: