Hoe Te Bedanken Voor Felicitaties

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bedanken Voor Felicitaties
Hoe Te Bedanken Voor Felicitaties

Video: Hoe Te Bedanken Voor Felicitaties

Video: Hoe Te Bedanken Voor Felicitaties
Video: HOE MOET JE BOEKEN KAFTEN? | R O S A L I E 2024, April
Anonim

Gefeliciteerd, van de verouderde Russische "gezondheid" (gezondheid) - een wens voor gezondheid en welzijn. Meestal worden felicitaties uitgesproken op feestdagen: verjaardagen, nieuwjaar, professionele feestdagen, enz. Vaak presenteert de felicitatie, naast woorden, een geschenk.

Hoe te bedanken voor felicitaties
Hoe te bedanken voor felicitaties

instructies:

Stap 1

Als felicitaties worden ondersteund door een geschenk, zeg dan zodra de schenker klaar is en u het geschenk geeft, onmiddellijk: "Dank u." In sommige gevallen kunt u de naam van de donor toevoegen.

Stap 2

Ontdek het geschenk. Zeg nogmaals "dank je wel", zelfs als je het cadeau niet echt nodig hebt of leuk vindt. Als de gever een goede vriend van je is, kus hem dan op de wang.

Stap 3

Als een felicitatietoespraak niet het geven van een geschenk inhoudt, maar een langer, gedetailleerd antwoord vereist dan in het eerste geval, luister dan naar de spreker. Neem dan het woord. Begin uw toespraak met 'dank u', 'dank u' of andere synoniemen. Beschrijf de spreker voor het publiek: vertel over de positieve eigenschappen die hij in jouw aanwezigheid toonde, over interessante situaties waarin de persoon je op een ongebruikelijke of onverwachte manier hielp.

Stap 4

Druk je dankbaarheid uit aan de persoon voor hun genegenheid voor jou. Merk op hoe blij je bent hem te ontmoeten. Beëindig uw toespraak met de woorden waarmee u begon: "Dank u."

Aanbevolen: