Welke Schetsen En Felicitaties Kunnen Worden Voorbereid Voor Het Jubileum?

Inhoudsopgave:

Welke Schetsen En Felicitaties Kunnen Worden Voorbereid Voor Het Jubileum?
Welke Schetsen En Felicitaties Kunnen Worden Voorbereid Voor Het Jubileum?

Video: Welke Schetsen En Felicitaties Kunnen Worden Voorbereid Voor Het Jubileum?

Video: Welke Schetsen En Felicitaties Kunnen Worden Voorbereid Voor Het Jubileum?
Video: Gedrapeerde creatieve kraag voor een elegante jurk, pak of blouse. Masterclass met een patroon. 2024, Mei
Anonim

Het jubileum is een van de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven. Idealiter zou het op zo'n manier gevierd moeten worden dat de indrukken vele jaren meegaan. Het is leuk om grappige prijsvragen en originele felicitaties van goede vrienden te onthouden. Het voorbereide script van de vakantie zal niet alleen de held van de dag verrukken, maar ook de uitgenodigde gasten verrassen.

Welke schetsen en felicitaties kunnen worden voorbereid voor het jubileum?
Welke schetsen en felicitaties kunnen worden voorbereid voor het jubileum?

Bij het kiezen van een scenario moet je voortbouwen op de leeftijdscriteria van de held van de dag en gasten. Als volwassen gasten moeilijk te beklimmen zijn, zitten ze het liefst aan een heerlijke tafel, dan willen energieke kinderen juist hun vaardigheden tonen, springen en de strijd aangaan.

Scènes voor de vakantie

In een volwassen bedrijf zijn familiegrappen gepast. Grappige wedstrijden over de relatie tussen een man en een vrouw, over vergeetachtigheid en vindingrijkheid zijn relevant. Een man schiet bijvoorbeeld een bal met een stok vastgebonden aan zijn riem in het doel vanuit wijd uit elkaar staande vrouwelijke benen. Of een pittige wedstrijd om de inhoud van de zak. Geïnteresseerde deelnemers halen hun voorraden tevoorschijn en de winnaar is degene wiens vondsten een storm van emoties veroorzaakten bij de gasten.

Danswedstrijden zullen interessant zijn. Bijvoorbeeld: wie beweegt er beter, wie verbeeldt snel de bijbehorende dans op het thema van de melodie, welk koppel houdt het langer vol. In deze nominaties kun je verschillende voorwaarden toevoegen - om de bal vast te houden, niet de cirkel te verlaten, handen vast te houden en anderen.

Voor elke leeftijd zijn scènes met verkleedpartijen als beroemde acteurs geschikt. Je kunt felicitaties zingen voor de soundtrack van populaire artiesten, waarbij je alle nuances van outfits en gedragskenmerken kopieert. In een komische vorm kun je een fragment uit een beroemde film laten zien, met de nadruk op de stemmen en maniertjes van de acteurs, en een felicitatietoespraak houden. Er zijn velen die zich een paar minuten een echte ster willen voelen.

Op de verjaardag van het schoolkind is het beter om aandacht te besteden aan wedstrijden die alle aanwezigen tegelijk zullen dekken. Stripwedstrijden en estafettewedstrijden zijn zeer geschikt, kinderen zullen behendigheid, energie en nauwkeurigheid van acties tonen. Het zal fascinerend zijn om water in een glas op een uitgestrekte arm te gieten, te rennen met een bal tussen je benen, ringen of ballen naar een doelwit te gooien, op geverfde stenen te springen.

Het is goed om actief entertainment te vervangen door spelletjes aan tafel. Klassen voor logisch denken en het testen van de basiskennis van de school zijn geschikt. Je kunt kinderen uitnodigen om een gast naast hen te tekenen, steden te spelen, anagrammen op te lossen en komische raadsels te raden.

De jonge held van de dag zal de competitie waarderen als er omgekeerde kaarten met dieren zijn. De speler zet, zonder te gluren, een foto op zijn voorhoofd en iedereen begint te beschrijven wat dit dier kan doen. Al snel bepaalt het kind over wie de vrienden het hebben. Ongewone en zeldzame dieren veroorzaken grote opwinding bij de jongens.

Beste gefeliciteerd

Laat tussen de wedstrijden in het script ruimte over voor felicitaties aan de held van de dag. In volgorde van prioriteit vertelt elke gast welke kwaliteiten hij de jarige waardeert, wat hij wil wensen in zijn toekomstige lot.

Het is gepast om komische incidenten uit het leven van de jarige te herinneren en te wensen dat er vaker heldere momenten op zijn weg zouden zijn. Toast op het onderwerp werk of hobby's van de held van de dag klinkt mooi. Felicitaties moeten betrekking hebben op alle momenten van zijn leven en mogen geen formulezinnen zijn. Onthoud welke goede kinderen en kleinkinderen de jarige heeft grootgebracht, of wens het voor de toekomst.

Je kunt de held van de dag lang prijzen en eren, maar overdrijf het niet. Alle woorden moeten aangenaam zijn en vanuit het hart worden gesproken.

Aanbevolen: